6

На честь свого 10-річчя магазин Good Wine провів благодійний вечір «10 років закохані». Всі кошти, зібрані під час заходу були передані у благодійні фонди:

• «Квітна» — на боротьбу з раком молочної залози;
• «Таблеточки» — на допомогу дітям з онкозахворюваннями;
• «УББ» — для забезпечення харчування дітей з Центру допомоги «Місто щасливих дітей».

На ініціативу Good Wine відгукнулися відомі українські дизайнери, телеведучі, ресторатори, музиканти та підприємці, що зустрічали гостей в ролі ведучих десяти благодійних активностей, які були розміщені в різних відділах магазину.

«Велика радість і показник розвитку полягає в тому, що все більше комерційних організацій, бізнесів, підприємців і відомих людей приходять до благодійності. Свята, корпоративи, щоденна діяльність таких спрямована на те, щоб окрім заробітку і власного розвитку, допомагати тим, хто цього потребує», — сказав Уріель Штерн, засновник БФ «Квітна».

Всього за вечір було зібрано 100 тисяч гривень, які організатори розділили порівну між трьома фондами і перерахували кошти на рахунки благодійних організацій.

«Кошти, які прийшли на рахунок Фонду після благодійного вечора Good Wine, будуть спрямовані на статутну діяльність «Квітни», а точніше на інформаційно-освітні проекти з профілактики і боротьби з раком молочної залози і допомогу жінкам, які вже зіштовхнулися з цим діагнозом», — зазначив директор БФ «Квітна» Григорій Колодач.

12354

Добавить комментарий