aa462895eaffbabe3dc4baf5eb912ca2-604x270

За Східним календарем 2018 рік — рік Жовтого Земляного Собаки. Тварина славиться своєю відданістю, працьовитістю і завзяттям. Ми готові розповісти, чого чекати українцям у наступному році.

На відміну від попереднього року, в 2018 буде спокійніше. Астрологи пояснюють: собаки — тварини за характером чесні і справедливі. Тому, на їхню думку, в 2018 році варто домагатися істини. Крім того, собаки славляться своєю добродушністю і самопожертвою. Це означає, що всі, хто потребує допомоги, отримає її.

Особисте життя

Якщо ви бажаєте побудувати відносини в 2018 році, перше що слід пам’ятати — це вірність, оскільки це одна з головних якостей Собаки. Між закоханими не виникатиме конфліктних ситуацій, а відносини будуть зміцнюватися кожен день.

Крім того, астрологи радять замислитися над створенням сім’ї. 2018 рік буде вдалим для весільних церемоній. Пари, які створили сім’ю в рік Собаки, можуть розраховувати на довгий і дружний союз.

Якщо ви сором’язлива особистість і ще не зважилися на тривалі відносини, наступний рік обіцяє подарувати вам кохану людиу. Головне — не втрачати шанси і намагатися проявляти ініціативу.

У рік Собаки важливо багато спілкуватися і шукати «своїх людей». Астрологи зазначають: сміливо беріться за будь-які справи і господар року з радістю підіграє вам.

Кар’єра

Головне слово року — «рух». Все, що пов’язано з цим словом, буде мати успіх: зміна житла, подорожі і ділові відрядження. Намагайтеся не стояти на місці, а зловити перебіг.

Крім того, рік Собаки буде успішним для рішучих і наполегливих людей. Проявляйте себе в різних напрямках і не бійтеся зробити крок на шляху до успіху. Якщо заради бажаної мети потрібно отримати додаткову освіту, відвідати курси, тренінги, семінари — не сумнівайтеся, дійте. 2018 обіцяє бути сприятливим для відкриття власної справи (особливо в другій половині року).

Зверніть увагу, що в рік Жовтого Земляного Собаки варто наполегливіше захищати власні інтереси. Не дарма за китайським календарем тварина вважається охоронцем. Бороніть щодня все, що має для вас цінність — кар’єру, особисте життя, фінанси і звичайно ж здоров’я. До речі зауважте, що не варто зазіхати на чуже — господар року простежить, щоб справедливість була відновлена.

2018 рік — період «розумних» змін, які слід спочатку обміркувати, а вже після — приступати до дій. Це час активного, але своєчасного творення.

Фінанси

Щоб у рік Жовтого Земляного Собаки не було колотнеч, зустріньте його гідно. Велика ймовірність, що поганий початок нового року може вплинути на все, що буде відбуватися в наступаючому році. Пригнічуйте лінь і аналізуйте все, що відбувається навколо. Таким чином 2018 рік подарує вам гармонію і врятує від неприємностей.

Якщо не хочете втратити вже зароблені кошти — ретельно продумуйте витрати. Собака — бережлива тварина і не стане витрачати гроші на вітер. Рік буде прибутковим в разі розумного вкладення коштів. Не витрачайте ресурси на безглузді дії.

Пам’ятайте, в 2018 році не варто лізти перед батьком в пекло і приймати поспішні рішення, перш за все, це стосується фінансів.

Здоров’я

У рік Собаки до здоров’я слід ставитися особливо уважно — тут проблеми простіше попередити, ніж вирішити. Щоб не отримати серйозні травми, дотримуйтесь правил безпеки. В першу чергу, це стосується всіх представників екстремальних професій, військових, рятувальників тощо.

2018 рік виявиться сприятливим для людей, які зважаться на кардинальні зміни. Він буде сприятливим для того, щоб відкоригувати власну фігуру і стежити за фізичним станом. Врахуйте, в наступному році однозначно не варто дозволяти собі зайве — від алкоголю до надмірних фізичних навантажень. У всьому потрібно знати міру!

Отже, не забувайте стежити за своїм здоров’ям і заздалегідь підготуйте організм до можливих вірусних захворювань і грипу. Також, на думку астрологів, в новому році реально позбутися від багатьох хронічних проблем.

Гороскоп на 2018 рік за знаками Зодіаку

Овен

У наступному році Овни будуть особливо сильно відчувати любов і прихильність оточуючих, а їхні сімейні стосунки стануть набагато міцніше. У рік Собаки представників цього знаку чекає грошова стабільність, успіх в суспільстві і творчий політ.

Крім того, доведеться розібратися з усіма справами, які не були доведені до логічного завершення. В іншому випадку — потрібно буде вступити в запеклу боротьбу зі старими проблемами. Не бійтеся руйнувати старе і будувати нове!

Телець

Господар року вимагатиме від представників цього знака швидкості і наполегливості. Перш за все, Тельцям радять навчитися жертвувати власними амбіціями і бути помірними. Приділяйте достатньо уваги близькими і стрімко реагуйте на нові пропозиції як в роботі, так і в особистому житті.

Близнюки

Астрологи зазначають, Близнюкам в наступаючому році не варто ухилятися від можливих проблем: сміливо їх вирішуйте і доля вам посміхнеться. Для жінок передбачаються знайомства і успіхи в нових починаннях. Чоловікам цього знака рекомендують очікувати вигідних ділових пропозицій, які приведуть до кар’єрного росту.

Рак

Для Раків рік Жовтого Земляного Собаки обіцяє бути стабільним. Перш за все — у всьому, що стосується здоров’я та сімейного статусу. У новому році Раки зрозуміють, що їм рано вступати в нові відносини, краще зробити акцент на навчанні або кар’єрі.

Лев

Відомо, що Собака не любить котячу породу, проте Львів чекає удача й успіх. Важливо покращувати відносини з іншими і налагоджувати нові контакти. Передбачається, що жінки швидко будуть підніматися вгору по кар’єрних сходах. А чоловікам варто знайти нове хобі, яке в майбутньому переросте в джерело доходів.

Діва

Представникам цього знака Зодіаку важливо звернути увагу на власне здоров’я. Зробіть все можливе, щоб хвороба не зіпсувала майбутні плани. На думку астрологів, рік буде стабільним, без кардинальних змін. У 2018 році Діви отримають можливість насолодитися результатами минулих досягнень. Символ року оцінить багаторічні старання і гідно нагородить.

Терези

У рік Жовтого Земляного Собаки потрібно сумлінно працювати над мріями. Астрологи зазначають, що вони швидко втіляться в життя. Однак, щоб все заплановане збулося, прикладайте зусилля і направляйте долю в потрібне вам напрямок. Це буде один з найяскравіших періодів в житті, який запам’ятається надовго.

Скорпіон

У наступаючому році для Скорпіонів змін в особистому житті не передбачається. Проте, очікується багато нових знайомств і вражень. Жінкам варто зайнятися творчістю і саморозвитком, чоловікам же господар року обіцяє успіхи в кар’єрі, знайомства і цікаві поїздки.

Стрілець

Для Стрільців наступаючий рік обіцяє зміни в багатьох сферах життя. Народженим під цим знаком потрібно бути відповідальними щодо покладених обов’язків на роботі. Крім того, якщо є можливість, краще відкладіть рішення серйозних питань, оскільки суперечності будуть буквально роздирати вас. Зверніть увагу на власне здоров’я, зокрема, поліпшите імунітет.

Козеріг

Новий 2018 рік вимагатиме працьовитості та наполегливості. Передбачаються фінансові труднощі, але, на думку астрологів, їх не варто лякатися. Важливо не піддаватися паніці, і всі проблеми будуть вирішуватися легко. Проблем зі здоров’ям астрологи не прогнозують.

Водолій

Для Водоліїв очікується продуктивний період, коли потрібно боротися і досягати запланованих цілей. Зірки радять прислухатися до власної інтуїції і проявляти ініціативність. Господар року обіцяє значний прибуток і нові захоплення.

Риби

Пам’ятайте, Собака не терпить ліні, зате нагороджує всіх справжніх трудівників. У 2018 році Рибам варто відстоювати власну думку і вдосконалюватися в кар’єрному плані. Не менш важливо завоювати сімейний авторитет. Намагайтеся, і результати вас порадують.

Джерело

Добавить комментарий