logo_zhilyova_lingerie_t_1_png_1465397517

Zhilyova Lingerie, український бренд жіночої білизни, який з грудня 2017 року співпрацює з БФ «Квітна» та допомагає у боротьбі з високою смертністю від раку молочної залози в Україні, повідомляє про заміну моделей білизни, 10% від продажу яких скеровуються на  благодійну допомогу.

«До літа ми готуємо нову колекцію Unnamed – це комплекти зі спортивної лінії, вони будуть представлені у чотирьох кольорах: чорний, білий, рожевий та блакитний і саме ці моделі замінять Stella in blue та Stella in black у співпраці з БФ «Квітна», — повідомляє Валерія Жильйова, дизайнер та засновниця модного бренду білизни Zhilyova Lingerie.

«Як бренд і як команда однодумців, ми не можемо залишатися осторонь цього питання, і навпаки — прагнемо допомогти, використовуючи доступні нам важелі впливу».

З грудня 2017 року щомісяця Zhilyova Lingerie перераховує 10% від продажів комплектів колекції Stella in Black і Stella in Blue на користь українського благодійного фонду «Квітна». Комплекти, що беруть участь у благодійній ініціативі, користуються великою популярністю і швидко розкуповуються. Тому з травня на заміну розкупленим комплектам прийшла білизна колекції Unnamed.

«Квітна» прагне об’єднати і спрямувати зусилля всього суспільства на боротьбу з раком молочної залози, і головний акцент робить на тому, щоб поширювати інформацію та пояснювати важливість ранньої діагностики раку. При регулярних візитах до мамолога ймовірність вчасно помітити новоутворення, вилікувати жінку і врятувати її життя стає у багато разів вищою.

З важливістю усвідомленого підходу до свого здоров’я бренд Zhilyova Lingerie зіткнувся і з власного досвіду. Одна з дівчат, з якими вони співпрацюють, виявила рак грудей на ранній стадії — і, на щастя, саме завдяки своєчасній діагностиці її вдалося вилікувати. «Ми всією командою за неї переживали і дуже раді, що зараз вона в повному порядку, — розповідає Валерія Жильйова. — Ця історія лише зміцнила нашу впевненість у тому, що про рак грудей необхідно говорити, з ним можна і потрібно боротися в національних масштабах. Запуск нашої соціальної ініціативи — закономірний крок, який допоможе нам безпосередньо в цьому брати участь».

Проект уже запущений в шоурумі та онлайн-магазині Zhilyova Lingerie: на білизну, 10% від продажу якого перераховується на користь фонду, нанесено логотип «Квітна».

1

2

4

3

Добавить комментарий