breast-cancer-awareness-for-web-small

Сьогодні, 15 жовтня, весь світ об’єднується однією метою – перемогти рак молочної залози. Україна активно долучається до Всесвітнього руху і бореться за здоров’я жінок.

В Україні проблема захворюваності на рак молочної залози стоїть дуже гостро. Щодня 39 українок чують цей діагноз. Невчасна консультація з лікарем, а разом з тим пізня постановка діагнозу призводить до того, що РМЖ у багатьох випадках діагностується на пізніх стадіях.

Тому найголовніший спосіб попередження і вчасного виявлення хвороби – це щорічний огляд у мамолога та щомісячне самостійне обстеження. Саме розповсюдження інформації, навчання, просвітництво стосовно цих методів профілактики онкологічного захворювання №1 серед жінок є основним вектором діяльності Благодійного фонду «Квітна». Наша мета – здорова і щаслива українка. Ми не можемо стояти осторонь, коли наші жінки помирають від хвороби, яку можна попередити та успішно вилікувати.

Сьогодні наші ініціативи активно підтримують відомі люди, лідери думок, які власним прикладом мотивують та інформують населення. Надзвичайно важливим є той факт, що відповідальність за жіноче здоров’я готові брати не лише жінки, а й чоловіки. Ми дуже щасливі, що багато наших співгромадянок звертаються до нас із питаннями, вони зацікавлені, вони вмотивовані та обізнані, а найголовніше – хочуть про себе піклуватися та бути здоровими.

Крім того, дуже важливо, що до наших акцій приєднуються організації, компанії, фірми. В рамках проекту «Пішла, щоб повернутися» уже відвідали мамолога сотні жінок, а також проведено десятки спільних проектів та програм.

Зараз тривають такі спільні активності:

— Бренд жіночого одягу «Bazuhaus» створив спеціальну рожеву сорочку «Revival Pink Shirt», 50% від продажу якої буде направлено до фонду;

— Марка спідньої білизни, купальників, одягу для дому та сну «Lace up» перераховує 10% від продажів комплектів нижньої білизни з базової лінії «Магнолія», «Нюд», «Мушка», «Фуксія», «Наїв» на користь Благодійного фонду «Квітна»;

— Бренд жіночої білизни «Zhilyova Lingerie» перераховує 10% від продажів акційних жіночих комплектів на рахунок БФ «Квітна».

Ми запрошуємо до співпраці усіх і кожного. Лише спільними зусиллями ми можемо перемогти цю хворобу. Наше здоров’я – наша відповідальність.

Добавить комментарий