dedlain-32

Сучасні жінки активні й розумні, сміливі й чарівні, відчайдушні й цілеспрямовані. Ви змінюєте світ, ламаєте стереотипи та надихаєте жити на повні груди. Саме для вас, таких різних та неординарних, інтернет-магазин CookLook випустив лінійку футболок «Відклади дедлайн».

Футболка «Відклади дедлайн» несе в собі креативний та водночас життєво важливий соціальний посил – відклади роботу й сходи до мамолога, аби обстежити свої груди. А оскільки турбота про своє здоров’я – це світовий тренд сьогодні, тому модна футболка від CookLook – must have у гардеробі кожної активної та сучасної жінки.
dedlain-32

Соціальний меседж – не єдина родзинка футболок. 500 грн від кожної проданої одиниці будуть спрямовані на соціальні ініціативи Благодійного фонду «Квітна». Тож, купуючи футболку «Відклади дедлайн», її власниця не лише надихатиме себе та інших берегти здоров’я, а й долучиться до життєво важливих ініціатив.

На сайті CookLook можна придбати чашку «Відклади дедлайн» для активної та свідомої роботи. Як і у випадку з футболками, купуючи чашку, покупець допомагає українкам у боротьбі з онкологічним захворюванням грудей, оскільки 150 грн з кожної проданої одиниці товару будуть спрямовані до Фонду «Квітна».

Screenshot_2

Купити футболку та чашку «Відклади дедлайн» можна на сайті CookLook. Ознайомитися з товаром та долучитися до ініціативи можна на сайті БФ «Квітна», натиснувши «Допомогти» й вибравши «Футболки для допомоги жінкам».

Добавить комментарий