Соломина 1

Відверта Олеся Соломіна, відомий блогер та новатор у світі кулінарії, стала першою «ластівкою», яка взяла участь у флешмобі, присвяченому масштабній соціальній кампанії «День М».

Профілактичне обстеження грудей – найбільш дієвий, безболісний і простий метод попередити розвиток раку молочних залоз. Саме цю істину продемонструвала Олеся Соломіна, своїм прикладом розпочавши челендж з обстеження грудей.

Умови флешмобу дуже прості:

  • Обстежити молочні залози у мамолога;
  • Розповісти про свій досвід в соціальних мережах, відмітивши #promise2care #m_day #kvitna @Квітна або @fondkvitna.
  • Передати естафету двом іншим жінкам.

Флешмоб стартував із повідомлення блогера у футболці «Відклади дедлайн» на її сторінках у Facebook та Instagram й поширився соціальними мережами.

Соломина

Нагадаємо, що інтернет-магазин Cook Loook розпочав продаж креативних модних футболок «Відклади дедлайн». Вартість футболки становить 550 грн. 500 грн з кожної проданої одиниці товару будуть спрямовані на статутну діяльність БФ «Квітна». Дізнатися більше й придбати футболку можна на сайті БФ «Квітна», натиснувши «Допомогти» й вибрати «Футболки для допомоги жінкам».

Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок, але воно легко діагностується й гарно піддається лікуванню на початкових стадіях. Немає кращих ліків від цієї хвороби, ніж профілактика. Тому БФ «Квітна» закликає всіх жінок бути сміливими й відповідальними в питаннях свого здоров’я, не чекаючи на «естафетну паличку» приєднатися до флешмобу, регулярно обстежувати груди й розповідати про це своїм рідним (мамі, сестрі, дочці), подругам, знайомим і незнайомим жінкам. Врятуйте свою й тисячі інших життів.

Добавить комментарий