EJ9A4032

Український бренд CULTNKD бере участь в акції з боротьби з раком молочної залози.

У період з 1 по 31 жовтня на сайті www.cultnkd.com будуть доступні нові версії спідниці, яка стала візитною карткою бренду, 20% з продажів підуть на благодійність в український фонд з боротьби з раком молочної залози «Квітна».

«Ми щиро раді приєднатися до світової спільноти, підтримавши цю ініціативу. Наша команда вважає важливим поширювати інформацію про здоров’я жінки, адже діагностика раку молочної залози на ранній стадії найчастіше легко піддається лікуванню. У цьому питанні важлива свідомість, просто регулярно робіть скринінг і ви не опинитеся в зоні ризику, — коментує засновниця бренду Мері Фуртас. — «Ми підносимо жіноче тіло в культ, наша дівчина може бути одночасно сексуальної, розумною, успішною і вона вміє отримувати задоволення від життя, ми закликаємо наших прекрасних леді робити мамографію мінімум раз на рік».

Купивши спеціальну спідницю-шорти, 20% з кожної покупки підуть до благодійного фонду з боротьби з раком молочної залози «Квітна».

EJ9A40855 копия

Щороку в жовтні в різних країнах світу проводиться місяць підвищення обізнаності щодо раку молочної залози з метою залучення уваги і підтримки до забезпечення поінформованості, раннього виявлення та лікування.

Спеціальну спідницю-шорти можна придбати на сайті бренду www.cultnkd.com

Доступна доставка по всьому світу.

UNITED AGAINST BREAST CANCER from Nastya Popandopulos on Vimeo.

Добавить комментарий