Таня Прентковіч 2

Лідер думок та одна з найвпливовіших блогерів України Тетяна Пренткович закликала своїх фоловерів у Instagram долучитися до флешмобу Благодійного фонду «Квітна» й пройти обстеження молочних залоз.

На своїй сторінці в соціальній мережі жінка розповіла, що щороку відвідує мамолога й робить необхідні скринінги, аби бути впевненою у своєму здоров’ї та спати спокійно.

Також Тетяна звернулася до жінок з проханням пообіцяти собі берегти себе й долучитися до марафону масштабного соціального проекту «День М» Благодійного фонду «Квітна».

Таня Прентковіч

Для участі у флешмобі достатньо:

  • Обстежити груди у мамолога;
  • Розповісти про свій досвід у соціальних мережах, зазначивши #promise2care #m_day #kvitna @Квітна або @fondkvitna;
  • Передати естафету двом іншим жінкам.

Також кожна жінка може придбати мотивуючу футболку «Відклади дедлайн – сходи до мамолога» в Cook Look, аби, вдягаючи її, нагадувати оточуючим про головну цінність життя – здоров’я.

Окрім інформаційної, футболки мають й благодійну складову. Оскільки кошти з їх продажу будуть спрямовані до БФ «Квітна» на порятунок тисяч українських жінок від раку молочної залози.

Нагадаємо, що у соціальному флешмобі вже взяли участь такі відомі українки, як: радіоведуча Олена Бадюк, політичний блогер Олена Яхно, королева краси Ганна Неплях, кулінарний блогер Олеся Соломіна та інші.

Добавить комментарий