23550347_326089997859619_1301458060293454239_o

Жовтень – традиційно місяць, коли весь світ звертає максимум уваги на проблему захворюваності і смертності від раку молочної залози. Цей місяць у 2019 році допоміг дванадцяти брендам проявити свою соціальну відповідальність та приєднатися до соціальних ініціатив Благодійного фонду «Квітна».

Далі ми розкажемо про співпрацю і результати співпраці з такими компаніями, аби, по-перше, ви звернули на них увагу і користувалися послугами соціально відповідальних брендів, а, по-друге, щоб надихнути інші компанії приєднуватися до благодійності та соціальної роботи.

Інтернет-магазин CookLook випустив лінійку футболок та спеціальних чашок «Відклади дедлайн» для сучасних та активних. За час співпраці вдалося акумулювати 7150 грн.

Бренд Cooleco.begs вкотре підтримав БФ «Квітна», допомагаючи фонду рятувати жінок від раку молочних залоз. Завдяки продажу екологічних бахіл, бренду вдалося зібрати для Фонду 1900 грн.

Медична мережа R + Medical Network долучилася до ініціативи Благодійного фонду «Квітна», розпочавши одразу кілька спільних кампаній, спрямованих на порятунок українок від раку молочних залоз. 15 жовтня, у Всесвітній день боротьби з раком молочних залоз, мережа медичних центрів R + Medical Network провела масштабну інформаційну кампанію, а також надала можливість трьом жінкам пройти комплексне обстеження у мамолога безкоштовно.

Ресторан азіатської кухні Spicy NoSpicy Kitchen&bar випустив у продаж футболки з грайливим зображенням здорових грудей, щоб нагадати про важливість щорічного відвідування мамолога. Частина грошей від кожної проданої футболки була передана до Благодійного фонду «Квітна» на реалізацію проекту «День М», інформаційно-освітньої кампанії з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози. Зібрана сума – 3000 грн.

Спеціально до Всесвітнього дня обізнаності про рак молочної залози бренд Norba підготував капсульну колекцію у головному кольорі кампанії – рожевому. Це не просто спроба привернути увагу до проблеми: 80% прибутку від продажів бренд передав благодійному фонду «Квітна», а це 24 тис грн.

Бренд women`secret, разом з БФ «Квітна», провів спільний проект «Краса – це здоров’я». З 7 по 20 жовтня, з покупки кожного бюстгальтера, 5 % від вартості перераховувалася на придбання необхідних матеріалів для Національного Інституту Рака. Нам вдалося зібрати 35 тис грн.

Відомий пластичний хірург Павло Денищук приєднався до ініціативи БФ «Квітна», розпочавши благодійну кампанію зі збору коштів на придбання хірургічного обладнання для НІР.   В рамках кампанії, лікар презентував авторську книгу «Жіночі груди: пристрасть та біль» й незабаром проведе пластичну операцію, зібрані кошти з яких будуть спрямовані на придбання хірургічного обладнання для головного онкологічного інституту України. Наразі зібрано 14 500 грн, та кампанія триває.

Одеський заклад «The Fitz» провів незвичайну вечірку «Nip Slip * with Katro Zauber». Запальна вечірка з неймовірними гостями була особливою – мала благодійну мету – підтримку фонду «Квітна». Назви коктейлів теж непрості – вони присвячені відомим жінкам, яким довелося пережити рак молочної залози. За один вечір організаторам вдалося зібрати 9 487 грн.

Українське видавництво «Моноліт-Bizz» випустило нову книгу Таіс Золотковської «Червона сукня моєї тіткі», де 10% від вартості кожної проданої одиниці за акційним посиланням будуть спрямовані до Благодійного Фонду «Квітна» на порятунок українок від раку молочних залоз.

Клініка ISIDA долучилася до соціальної ініціативи Благодійного фонду «Квітна» й провела акцію «Подбай про себе. Не дай раку жодного шансу», спрямовану на діагностику та попередження раку молочних залоз у жінок. Акція викликала зацікавленість у жінок, і 51 пацієнтка пройшла обстеження у мамолога зі знижкою 50%. Сума благодійної допомоги «Квітна» склала 28 тис грн.

У серпні дуже плідною була співпраця з Фестивалем Гешефт Garage Sale. Організаторам та учасникам вдалося зібрати 55 тис грн, які були направлені на придбання хірургічного обладнання для Національного Інституту Раку.

Ти все ще сумніваєшся, чи долучатися до соціальних і благодійних проектів?

Бери приклад з кращих і геть сумніви!

Добавить комментарий