medium

Відеоролик соціальної реклами від БФ «Квітна», який має на меті мотивувати жінок піклуватись про власне здоров’я упродовж місяця буде транслюватись на дев’яти головних станціях країни, а також у потягах Інтерсіті та у потягах, що прямують Київською областю та центральним регіоном країни.

У відповідь на звернення Благодійного фонду «Квітна» Укрзалізниця погодила рішення поширювати соціальну рекламу профілактики раку молочної залози та долучилась таким чином до вже низки соціально-відповідальних підприємств України. Відтак, соціальна реклама у рамках співпраці транслюватиметься на таких станціях: Київ Пасажирський, Харків Пасажирський, Одеса Головна, Дніпро Головний, Львів, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя та Суми та у 10 потягах Інтерсіті, а також депо Київ-Волинський та Центрального регіону країни.

«Цей крок дозволив нам наблизитись ще ближче до українок та їхніх рідних і вкотре нагадати про важливість самооглядів, турботи про своє здоров’я та профілактичних оглядів у лікарів-мамологів, які дозволяють рятувати життя нашим співгромадянкам», — наголосив засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

Нагадуємо, у грудні соціальна реклама профілактики раку молочної залози була розміщена у Львові та області, 1000 постерів надійшло у січні до медустанов Житомирської області, завдяки сприянню Житомирському центру громадського здоров’я. Відтак, заклики до профілактичних щорічних оглядів у мамолога лунають вже на 62% площі України.

Ми, безумовно, переконанні, що низка профілактичних заходів відіграє ключову роль у збереженні здоров’я та піклуванні про себе. Тому, звертаємось до Вас, любі наші читачі та читачки, які проживають чи проїжджають потягами через станції Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Львова, Херсону, Миколаєва, Запоріжжя та Сум, а також тих, які мандрують потягами Інтерсіті: перебуваючи на станціях чи у потягах сфотографуйтесь на фоні ролика, надсилайте ваші фото на адресу: fond@kvitna.org та поширюйте фото на власних сторінках з хештегом #m_day та відмічайте @Квітна у пості. Серед усіх учасників ми щотижня обиратимемо переможця, який отримає подарунок від «Квітна» та безкоштовний огляд у мамолога.

Добавить комментарий