_name - Сделано с помощью PosterMyWall (10)

Рівно чотири роки тому — 4 квітня 2016 року — був заснований Благодійний фонд «Квітна».

Здорове майбутнє України — ось заради чого всі ці роки працює Фонд. Десятки жінок, яким ми допомогли, десятки партнерів, які регулярно підтримують ініціативи Фонду, сотні навчальних відео, тисячі інформаційних матеріалів наших Всеукраїнських проектів було розповсюджено територією всієї країни.

Ми надзвичайно вдячні кожному, хто розуміє, підтримує і долучається до нашої діяльності!


Сьогодні, в умовах пандемії вірусу Covid-19, надзвичайно важливим є об’єднання зусиль всього суспільства заради здоров’я. Наш обов’язок сьогодні – забезпечити медиків найнеобхіднішим, щоб вони могли протистояти коронавірусу. До нас звернувся Національний Інститут Раку з проханням відремонтувати наявні в закладі апарати штучної вентиляції легень. Вартість ремонту 12 таких апаратів складає 663 146, 40 грн. Крім того є потреба в базовому захисному екіпіруванні: засоби для дезінфекції – 1000 л; маски PPF2 – 10 000 шт; захисні окуляри – 1000 шт; захисні костюми – 500 шт; нітрилові рукавички – 10 000 пар. Ми впевнені, що спільними зусиллями уже найближчим часом потреби лікарів будуть закриті.


За чотири роки своєї діяльності Благодійний Фонд «Квітна» ініціював та реалізував десятки проектів з профілактики та вчасної діагностики раку молочної залози, які реалізуються на території всієї України.

День М – один день на рік вартий життя.

Обіцяй собі берегти себе – відомі українки проти раку молочної залози.

Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі – відомі чоловіки проти раку молочної залози.

Медичне обладнання для НІР.

Урочиста церемонія вшанування мамологів.

Я сильна. Я переможу!

Пішла, щоб повернутись.

Благодійний аукціон «Твори добро».

Самообстеження молочних залоз вперше жестовою мовою

Ініціатива «Кнопка благодійності для фондів».

І ще безліч навчальних лекцій, майстер-класів, безкоштовних обстежень, колаборацій, листівок, плакатів і відео, які мають на меті одне – профілактикувати та вчасно виявляти захворювання молочної залози.

Ми піклуємося про здоров’я українських жінок.

На сьогоднішній день, за словами лікарів, кожна восьма жінка, яка відвідує мамолога вперше, наважилася на візит завдяки соціальній рекламі «Квітна». Така статистика надихає працювати нас ще активніше, аби вберегти українок від розвитку РМЗ.

«За своїми щоденними турботами жінки часто відкладають своє здоров’я на другий план. БФ Квітна вважає своїм обов’язком нагадувати, що від здоров’я та енергії жінки залежить розвиток усього навколо. Ми хочемо, щоб українки були не тільки найкрасивішими, а й здоровими. Упевнена в собі і своєму здоров’ї жінка здатна надихати і бути прикладом для оточуючих!», — засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

Ми хочемо, щоб кожна жінка, не залежно від того, в якому куточку України вона живе, знала, як правильно стежити за своїм здоров’ям. Тому Фонд постійно звертається за підтримкою до всіх областей нашої країни. Сьогодні соціальна реклама «Квітна» покриває уже більше 62% площі України.

За час своєї діяльності ми створили більше 200 інформаційних відео — це інтерв’ю з українськими та іноземними фахівцями, поради від відомих українок, правила збереження здоров’я і проходження обстеження, рецепти здорового харчування, історії та рекомендації підопічних БФ «Квітна» і багато іншого. Також було створено понад 2000 інформаційних статей, які спрямовані на навчання жінок правилам здорового способу життя.

Благодійний фонд «Квітна» допоміг 15 підопічним в лікуванні найпоширенішого онкологічного захворювання серед жінок. Ми продовжуємо адресно допомагати українкам в складних життєвих ситуаціях, які почули діагноз рак молочної залози.

Чесність і прозорість роботи Благодійного Фонду «Квітна» багаторазово підтвердили різні організації, перевірки та рейтинги. Зокрема, Charity Tuner,  рейтинг найбільш відкритих і прозорих благодійних організацій України, карта благодійності України. Ми закликаємо кожного перевіряти Фонд, якому Ви допомагаєте. Адже благодійність має бути не лише зручною, але і відкритою.

Ми надзвичайно щасливі констатувати, що з кожним роком все більше брендів та представників бізнесу усвідомлюють важливість соціальної відповідальності та долучаються до благодійної діяльності Фонду. До наших ініціатив лише у минулому році долучилися 11 брендів.

Ми вдячні всім нашим благодійникам, партнерам, учасникам наших проектів, помічникам і всім-всім небайдужим людям, які не пройшли повз і зробили свій внесок у боротьбу з раком молочної залози. Одна гривня допомоги в лікуванні або просто репост корисної інформації на свою сторінку в соціальній мережі може врятувати чиєсь життя.

Ми — за здоров’я і щасливе життя! Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий