p_vmaska_f_ltruvalna_tfm_220_ffp2_bez_klapanu

ТОВ «Ново Нордіск Україна» разом із БФ «Квітна» прийняли виклик сьогодення у боротьбі з пандемією Covid-19 і закупили 6900 захисних респіраторів класу захисту FFP2 на загальну суму 345 тисяч гривень для українських лікарів, які сьогодні опинилися на передовій боротьби за людські життя.

Це життєво важливе придбання стало можливим завдяки благодійній фінансовій допомозі ТОВ «Ново Нордіск Україна». Майже сім тисяч респіраторів забезпечать належний індивідуальний захист більше ніж 500 лікарям в різних областях України.

Медики по всій країні щодня рятують життя тисяч українців. Але зараз нашим головним завданням є врятувати самих лікарів, які першими піддаються небезпеці захворіти, особливо за відсутності якісних засобів індивідуального захисту.

«Ми надзвичайно раді, що є соціально відповідальні компанії, такі як «Нова Нордікс Україна», які готові у такий непростий час дбати про майбутнє всієї країни в особі наших медиків», — зазначив засновник Фонду «Квітна» Уріель Штерн.

Довідка: Ново Нордіск – це світова фармацевтична компанія, що має понад 90 років досвіду інновацій та лідерства в галузі лікування цукрового діабету. Ця спадщина дала компанії можливості, які також дозволяють людям перемагати інші серйозні хронічні захворювання, наприклад, гемофілію та ожиріння. В Україні Ново Нордіск працює вже 26 років і за цей час здобула репутацію соціально-відповідальної компанії.

Добавить комментарий