Kvitna_Post

Благодійний фонд “Квітна” спільно з маркетинговим агентством Cheil Ukraine розпочали соціальну діджитал-кампанію “Твої груди не спогади”, присвячену Всесвітньому місяцю боротьби з раком молочної залози і спрямовану на порятунок українок від онкології грудей.

Кампанія проходить у соціальних мережах Facebook та Instagram у форматі челенджу і триватиме упродовж всього місяця. Наприкінці кампанії серед учасників челенджу буде розіграно 25 річних пакетів страхування від Starlife “Захист жіночого здоров`я”.

За даними ВООЗ, кожна 8-ма жінка в світі ризикує отримати діагноз рак молочної залози.

У 9 із 10 випадків рак виліковний, якщо виявити його на ранній стадії. Через незнання, страх та брак вільного часу більшість українок не відвідують мамолога своєчасно, що призводить до діагностування захворювання на занедбаних стадіях і ускладнює лікування та одужання.

Аби вплинути на байдуже ставлення жінок до свого здоров’я, Фонд закликає українок до взаємної підтримки та запрошує долучитися до челенджу “Твої груди не спогади”.

Умови челенджу

  1. Зробити своє фото з ефектом сепії (коричневий фільтр), прикривши груди, і опублікувати його на своїй сторінці в Facebook чи Instagram;
  1. Додати хештег #ТвоїГрудиНеСпогади та #BreastsNotMemories, поділитися словами підтримки, своїм досвідом, щоб мотивувати власним прикладом інших жінок.

Якщо ви ще не відвідували мамолога цьогоріч, зробіть це упродовж жовтня й долучайтеся до челенджу.

Таким чином, Ви не лише мотивуєте своїх підписниць подбати про себе і відвідати мамолога, а й отримаєте щорічне нагадування від соціальної мережі про щорічний жіночий чек-ап.

Визначення переможниць

Челендж “Твої груди не спогади” триватиме з 1 по 30 жовтня включно. Імена учасниць БФ “Квітна” визначить завдяки хештегам: #ТвоїГрудиНеСпогади та #BreastsNotMemories. 25 переможниць буде визначено 30 жовтня за допомогою платформи Random.org. Приз — річний пакет страхування “Захист жіночого здоров`я”.

Та головне, взявши участь у челенджі “Твої груди не спогади”, відвідавши мамолога, жінки застраховують себе від потенційних проблем зі здоров’ям грудей на цілий рік.

Добавить комментарий