K271a_2

Яскраві сюжети благодійних кампаній «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі» за участі зірок знову майорять на вулицях столиці.

В рамках «рожевого жовтня», під час якого весь світ звертає увагу на проблему раку молочної залози, благодійний фонд «Квітна» ініціював розміщення сюжетів соціальних кампаній на назовних носіях Києва. Це допоможе жителькам столиці згадати про важливість відвідання мамолога і вчасно пройти обстеження.

Це стало можливим завдяки благодійному внеску, який надійшов до БФ «Квітна» від легендарного бренду по догляду за віями, бровами та волоссям RevitaLash.

На сьогодні розміщені сюжети з нашими амбасадорами – співачкою Олею Цибульською та громадським діячем Уріелем Штерном. Уже найближчим часом планується розміщення кампаній за участі психолога Дмитра Карпачова та телеведучої Надії Матвєєвої.

K140a_2

Мета проекту — сформувати в Україні культуру профілактики онкологічних захворювань грудей і відповідальності за своє здоров’я. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може бути впевнена, що вона здорова. Якщо ж захворювання виявили на ранній стадії, то в 96% випадків можна вилікуватися і жити щасливим здоровим життям — без раку молочної залози.

K219b_1

K140a_1 K219b_2 K222b_1 K222b_2 К207b_1 К207b_2

Добавить комментарий