172444

В Україні запрацював кол-центр з безкоштовним таксі для пацієнтів із онкологічним діагнозом. Скористатися послугою можна, щоб доїхати до державного онкоцентру і назад додому.

У зв’язку з пандемією COVID-19 Фундація #ВАРТОЖИТИ запустила тимчасову послугу по безкоштовному перевезенню онкохворих, аби мінімізувати необхідність їхнього пересування в громадському транспорті. Кількість поїздок лімітована — 10 000 перевезень на всіх пасажирів. Кампанія стартувала 11 листопада й діятиме в 17 містах країни.

Скористатися послугою може виключно онкохвора людина, надавши паспортні дані та довідку з діагнозом. Вартість поїздки не може перевищувати 300 грн. Викликати таксі можна з 08:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю. Маршрут здійснюється лише до державного онкоцентру й додому.

Замовити безкоштовне таксі можна за номером 5522 для абонентів lifecell та Vodafone. Для абонентів Kyivstar діє номер +38 (093) 170 72 19. Послуга доступна в 17 містах України, в яких працює сервіс Uklon.

Безкоштовне таксі курсує в Києві, Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Івано-Франківську, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Сумах, Харкові, Херсоні, Чернігові, Хмельницькому, Черкасах, Кривому Розі та Маріуполі.

Крім виклику таксі в кол-центрі діятиме “Гаряча лінія допомоги”, де пацієнти зможуть отримати відповіді на будь-які запитання, пов’язані з хворобою, а також “Психологічна допомога” для хворих та їхніх рідних.

Джерело: Фундація #ВАРТОЖИТИ

Добавить комментарий