Рисунок2

9 квітня 2021 року підопічна Благодійного фонду «Квітна» Вікторія Гавриленко пройшла перший етап лікування від раку молочної залози – оперативне втручання з дослідженням матеріалу. Вартість такої процедури склала 155 800 грн.

Від імені всього БФ «Квітна», Вікторії та її родини ми дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів. Завдяки згуртованості та оперативній реакції благодійників нам вдалося зібрати необхідну суму і в повному обсязі оплатити операцію. На рахунок Фонду від фізичних осіб надійшло 19 325, 63 грн. Решту суми, необхідної для проведення операції, нам вдалося залучити шляхом співпраці зі всесвітньо відомим брендом домашнього одягу «Sleeper».

Наразі Вікторія відновлюється після хірургічного втручання та чекає на результати досліджень, після яких лікарі зможуть сформувати необхідний план подальшого лікування. Тому ми продовжуємо збір коштів, долучитися до якого можна за посиланням. Дуже важливо проводити лікування від РМЗ без пауз задля його ефективності.

«Фізично почуваюся вже краще та через очікування висновків лікарів дещо тривожно. Але мене постійно веселить чоловік і це знижує стрес. А ще я отримую багато слів підтримки від знайомих і навіть незнайомих людей. Тож налаштована на одужання, адже з такою підтримкою я не можу інакше», — розповіла Вікторія працівникам Фонду «Квітна».

Нагадаємо, Вікторія Гавриленко звернулася в БФ «Квітна» за допомогою у зборі коштів на лікування РМЗ у березні 2021 року. Жінці – 31 рік, разом із чоловіком вона виховує 4-річну донечку.

Через злоякісну пухлину у шлунку померла бабуся Вікторії, а в 2014 році у її чоловіка діагностували Неходжкінську лімфому В-клітинну. За 3 роки відбувся рецидив захворювання. Зараз він перебуває на контролі у онколога.

Жінка знає про рак не з чуток, тому постійно проводила обстеження, під час одного з них вона і відчула ущільнення у грудях, яке після досліджень діагностували як рак молочної залози другого ступеня.

Добавить комментарий