name -    PosterMyWall - 2021-04-29T144614.612

Підопічна Благодійного фонду “Квітна” Вікторія Гавриленко, якій нещодавно діагностували рак молочної залози, вдало пройшла найбільш складний та дороговартісній етап лікування — операцію. Наразі жінка очікує на результати дослідження пухлини, які визначить подальший план терапії. Оплачувати наступні етапи лікування Вікторія вирішила самотужки.

“Ми порадилися із чоловіком і вирішили, що будемо закривати збір”, — розповіла підопічна працівнику Фонду.

“Я безмежно вдячна всьому колективу “Квітна”, що допомогли мені. Ви з’явилися дуже вчасно і лише зараз я зрозуміла наскільки вчасно! Ви залишили мені можливість і час думати про моє здоров’я, а не думати, де знайти кошти на операцію. А щоденні Ваші дзвінки і слова підтримки дуже мене надихали. І в мене дійсно не було права здатися. Ви з командою робите безмежно прекрасну справу! Неоціненну, — подякувала за допомогу жінка. — Також я дуже вдячна кожній людині за підтримку, як фінансову, так і моральну. Бережіть себе і обов’язково проходьте огляд у лікарів. Адже легше перемогти хворобу на ранній стадії”.

Нагадаємо, що вартість оперативного втручання з дослідженням матеріалу склала 155 800 грн. БФ “Квітна” вдалося зібрати необхідну суму і в повному обсязі оплатити операцію. Також Фонд здійснить оплату наступної медичної процедури Вікторії, яка запланована на 4 травня 2021 року. Вартість процедури становить 3 000 грн.

Добавить комментарий