photo_2021-06-17_15-48-19

Сьогодні, 17 червня 2021 року, Благодійний фонд «Квітна» передав обладнання для науково-дослідної лабораторії Національного інституту раку.

ТОВ «Рекордаті Україна» завдяки сприянню постійного партнера Фонду «Аптеки Доброго Дня» здійснив благодійну допомогу. Благодійний внесок допоміг придбати необхідне обладнання не лише для лабораторії, а також для відділення пухлин грудної залози НІР України, що було передано раніше.

Завдяки цій співпраці Фонду вдалося придбати та передати 200 шт. чашок Петрі та 300 шт. накінечників подовжених у штативі Lepu Medical на загальну суму 8 498,9 грн.

photo_2021-06-17_15-48-37

«Я хочу висловити вдячність Благодійному фонду «Квітна» в особі засновника фонду Уріеля Штерна та директора Григорія Колодача за надану можливість придбати витратні матеріали для лабораторії як наукового, так і клінічного напрямків. Нещодавно до нас зі Львова надійшло багато матеріалів від онкохворих дітей, і ця допомога зараз дуже-дуже вчасна. Ці витратні матеріали у нас витрачаються кожен день у великій кількості. Завдяки цій допомозі ми не зупинимо свою роботу через пошук витратних матеріалів, а будемо нормально продовжувати працювати як для діагностики онкохворих, так і для виконання наукових досліджень, — подякувала завідувачка лабораторії Наталія Храновська, а також додала, — Я ще хотіла зауважити, що це не перша допомога від Фонду. Я дуже вдячна, що Ви відремонтували нам дуже важливий прилад (березень 2021 року – прим. ред.), коли в Інституті на декілька місяців зупинилася аутологічна трансплантація кісткового мозку, а наразі він працює дуже ефективно. І ці витратні матеріали нам дозволяють визначати кількість стовбурових клітин, які потім трансплантуються онкохворим дітям та онко гематологічним хворим».

IMG_2502

«Ми і надалі будемо старатися допомагати. І хочу зазначити, що наша допомога стала можливою завдяки партнерам Фонду – «Аптеці Доброго Дня» та компанії «Рекордаті Україна». Вони надали благодійну допомогу спеціально для Національного інституту раку», — зазначив Григорій Колодач, директор БФ «Квітна».

Також на зустрічі був присутній в.о. директора НІР Андрій Шипко, який додав: «Для мене люди, що займаються благодійністю – особливі. Я впевнений, що саме в цьому проявляється людина, в цьому наша основна задача на землі – допомагати один одному. І я дуже радий, що поряд з Інститутом є надійні друзі та партнери – команда справжніх людей, які щиро допомагають лікарям, пацієнтам і розвитку Інституту».

photo_2021-06-17_15-48-50

IMG_2512

IMG_2500 IMG_2506

 

Добавить комментарий