Рисунок2

Щодня все більше українок долучаються до унікального конкурсу краси “Квітуча українка” з метою стати амбасадором соціального проекту БФ “Квітна” і виграти автомобіль.

Для перемоги учасницям потрібно пройти реєстрацію на сайті конкурсу, а також завоювати любов інтернет-аудиторії та членів журі, серед яких відомий експерт реаліті-шоу, кастинг-директор модельної агенції Сергій Нікітюк та українська топ-модель, власниця агенції з навчання моделей Елла Кандиба.

“Я маю велику експертизу в роботі з моделями і чудово знаю, що красива жінка — це впевнена в собі й закохана у життя людина. Саме такою я хочу бачити “Квітучу українку”. З харизмою, соціальною позицією і повагою до свого здоров’я і себе, як особистості. Адже після перемоги вона має стати натхненням для сотень інших жінок, як приклад правильної турботи про своє здоров’я”, — про вимоги до майбутньої переможниці розповів Сергій Нікітюк.

Як обиратиме переможницю розказала і Елла Кандиба: “Краса і здоров’я взаємопов’язані, тому переможниця повинна вміти турбуватися про себе й пропагувати здоровий спосіб життя. В цьому конкурсі це головне. І я робитиму свій вибір на користь здорової жінки, з вогнем в очах, яка буде випромінювати оптимізм та енергію”.

Нагадаємо, що всеукраїнський конкурс “Квітуча українка” проходить на сайті: https://ikvitna.org/.

Голосування за учасниць в онлайн режимі триватиме до моменту реєстрації мінімум шести учасниць у кожному регіональному центрі. А визначення та оголошення імені переможниці відбудеться в листопаді 2021 року.

Добавить комментарий