Рисунок2

31 жовтня 2021 року офіційно завершився етап онлайн-голосування в рамках конкурсу краси унікального формату «Квітуча українка».

Відсьогодні починається етап обробки анкет і визначення переможниць регіонального етапу Конкурсу членами журі. Таким чином, 1 грудня 2021 року будуть названі імена переможниць і призерок у кожному з п’яти регіональних центрів країни.

Нагадаємо, за умовами конкурсу до кожного регіонального центру були додані всі області України:

  • Київ (Київ, Київська область, Чернігівська область, Черкаська область, Житомирська область).
  • Львів (Львівська область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Тернопільська область, Рівненська область, Волинська область, Чернівецька область, Хмельницька область).
  • Харків (Харківська область, Сумська область, Полтавська область, Донецька область).
  • Дніпро (Дніпропетровська область, Кіровоградська область, Запорізька область).
  • Одеса (Одеська область, Вінницька область, Миколаївська область, Херсонська область).

Також повідомляємо, що у зв’язку з реєстрацією малої кількості учасниць (36 жінок), що унеможливлює повну реалізацію формату конкурсного змагання, а також зважаючи на складну епідеміологічну ситуації в країні та світі, фінальний етап Конкурсу відмінено (пункт 2.2 Правил конкурсу).

В кожному регіональному центрі буде визначено трьох призерок, що посядуть місця від першого до третього відповідно та отримають свої призи:

1 місце – Ноутбук

2 місце – Мобільний телефон

3 місце – Годинник

Однак заключний етап змагання та боротьба за автомобіль і розміщення білбордів із зображенням переможниць не відбудуться з указаних вище причин.

Дякуємо кожній учасниці за участь та активність.

Чекаємо на рішення журі та бажаємо кожній удачі на шляху до перемоги!

Добавить комментарий