укр

Благодійний фонд «Квітна» інформує про створену можливість для українських медиків отримати професійну консультацію з лікарями Сполучених Штатів Америки. 

Сьогодні кожен український медик, який стоїть на захисті здоров’я та порятунку життя українських військових та цивільних громадян, може отримати безкоштовну консультацію у представника Northwell Health, що є найбільшим постачальником медичних послуг штату Нью-Йорк.

Для цього необхідно надіслати назву медичної установи, в якій Ви працюєте, на пошту fond@kvitna.org і ми надішлемо Вам посилання для комунікації з американськими лікарями.

Крок 1 — Подання заявки для розгляду

Користуючись посиланням, заповніть анкету зручною для вас мовою. Оберіть мову, якою ви бажаєте отримувати інформацію. Надайте інформацію про пацієнта і первинну оцінку пацієнта, а також питання, які ви хотіли б задати консультанту. Оберіть серед запропонованих варіантів спеціаліста, з яким ви хотіли б поспілкуватись, і надайте вашу контактну інформацію. Надайте електронну адресу, до якої ви маєте доступ під час робочої зміни, оскільки ми будемо таким чином вести комунікацію з вами. Завантажте будь-які рентгенологічні зображення, за якими ви бажаєте отримати консультації (за наявності). 

Після цього на вказану Вами пошту прийде посилання на відеоконференцію, де лікар з Northwell Health 24/7 надасть Вам консультацію (є український переклад, який запуститься через 2-3 хвилини після початку конференції).

Крок 2 — Консультація спеціаліста через Amwell

Як тільки наші агенти отримають вашу заявку, вони назначать зустріч зі спеціалістом Northwell і створять віртуальный лінк Amwell для консультації. Ви отримаєте електронний лист на обраній вами мові на електронну адресу, зазначену вами в первинній заявці. У цьому листі буде інформація щодо часу зустрічі і Amwell посилання, щоб долучитись до відео-консультації. Перекладач буде присутній під час відео-консультації. 

Крок 3 — Отримання письмової оцінки та рекомендованого плану дій від спеціаліста Northwell

Після відео-консультації ви отримаєте письмову оцінку та рекомендований план від спеціаліста, з яким ви консультувались. Ви отримаєте цю інформацію обраною вами мовою на вашу електронну пошту.

Добавить комментарий