333-2-920x600.jpg

Благодійний фонд «Квітна» та онлайн видання Anywell проводять спецпроєкт, в рамках якого не лише вийде низка цікавих і дуже корисних матеріалів про жіноче здоровʼя та як його зберегти навіть у часи війни.

Також від кожної покупки патчів бренду SiO beauty 20% від продажів будуть спрямовані на статутні діяльність Благодійного фонду «Квітна». Таким чином кожен може долучитися до доброї справи. Придбати патчі можна за посиланням. 

111.jpg

В Anywell вже вийшло інтервʼю із засновником Благодійного фонду «Квітна» Уріелем Штерном, який розповів, як було засновано фонд, про найбільш памʼятну історію та про те, як відбувається допомога жінкам, що проходять складний шлях лікування раку молочної залози. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

Нагадаємо, Anywell — це wellness Disneyland, де можна знайти статті на будь-яку тему зі світу велнес чи б‘юті; товари, серед яких є не лише ексклюзивні бренди, а й харчові добавки, різні гаджети та пляшечки, щоб не забувати контролювати рівень води. А також велнес-простір у найголовнішому department store Києва — ЦУМі, куди можна забігти на косметологічні процедури, масажі та догляди, навіть на 30 хвилин, якщо тобі бракує часу для повноцінного релаксу на півтори години. До того ж там ти можеш придбати все необхідне для твого особливого домашнього догляду.

Добавить комментарий