12

4 квітня 2016 року розпочав свою діяльність Благодійний фонд “Квітна” — перший в нашій країні фонд, який займається проблемою раку молочної залози і рятує життя українок.

За сім років роботи фонду вдалося залучити десятки партнерів та колег, які мають спільні цілі, філософію та бачення. Це дозволило реалізувати нам більше 40 проектів, розмістити соціальну рекламу на 65% території України, допомогти в лікуванні десяткам пацієнтів і надати можливість безкоштовно обстежитися сотням жінок.

Фонд неодноразово посідав призові місця у рейтингу та конкурсах благодійних організацій, підтверджуючи відкритість та прозорість своєї роботи, а також регулярно проходить аудиторські перевірки, аби зберігати довіру усіх громадян України. Підтверджена чесність та ефективність роботи БФ “Квітна” були відмічені й найповажнішою організацією у сфері боротьби з раком UICC — міжнародний союз надав грант для реалізації проекту фонду.

Окрім цього БФ “Квітна” продовжує постійно розвиватись та розширювати кордони своєї діяльності, нещодавно відкривши філіал у США.

Продуктивною була і є діяльність фонду й у період найважчих викликів для України та людства. Під час пандемії Covid-19 фонд активно допомагав лікарям із захисним екіпіруванням, ремонтом апаратів ШВЛ та медикаментами. А зустрівши велику війну на своїй Батьківщині, БФ “Квітна” розпочав забезпечувати ліками і продуктами людей, які не мали помочі, під час окупації київської області.

Сьогодні головний вектор роботи фонду — Мобільна Медична Платформа в Україні.
Мобільна медична платформа — це пересувний “медичний центр”, обладнаний якісними УЗД-апаратами і забезпечений професійним лікарським штатом в особі двох спеціалістів з ультразвукової діагностики та гінекології, а також медичної сестри.

Платформа курсуватиме територією всієї України, беручи початок з регіонів, де наразі проживає найбільша кількість вимушених переселенців, а також звільнені від окупантів населені пункти, де практично повністю знищена медична інфраструктура. Всі медичні послуги платформа надаватиме абсолютно безкоштовно.

Фонд докладає усіх зусиль, щоб уже у квітні 2023 року платформа поїхала Україною і почала приймати пацієнтів.

Долучайтеся до ініціатив БФ “Квітна” і ви, піклуйтеся про своє здоров’я та обов’язково допомагайте тим, кому це потрібно.

Добавить комментарий