Modern Yard Sale Digital Display Ad -    PosterMyWall (1)

19 квітня 2023 року Благодійному фонду “Квітна” вкотре вдалося забезпечити хвору на рак молочної залози Тетяну Омельченко ліками. Життєво необхідні препарати допоможуть мамі українських захисників долати онкологічне захворювання упродовж місяця. Цього разу вартість медикаментів становила 14 956 грн.

Аби одужати, жінці регулярно потрібно приймати протипухлинні препарати та медикаменти для підтримки організму. Вартість ліків щомісяця варіюється в залежності від самопочуття та перебігу лікування жінки, та загалом становить близько 25 000 грн.

На жаль, Тетяна немає змоги самотужки оплачувати терапію, тож минулого року Благодійний фонд “Квітна” відкрив збір коштів на її лікування і майже щомісяця допомагає купувати їй препарати.

Мама український захисників щиро вдячна кожному, хто долучився до порятунку її життя: “Я дякую Богу, що звів мене з фондом. Дякую всім добрим людям за надану мені допомогу та віру в моє одужання. Завдяки вам я справлюся з раком”.

Нагадаємо, Тетяна Омельченко третій рік поспіль лікується від раку молочної залози. Поки що хвороба не відступає. Наприкінці минулого року їй було здійснено оперативне втручання з видалення метастаз у легенях, а нещодавно у жінки діагностували рак шийки матки на початковій стадії. Операція з видалення пухлини запланована на початок травня 2023 року. Тетяна має гарні шанси на одужання, але їй і надалі потрібна підтримка та фінансова допомога на лікування.

Здійснити благодійний внесок можна кількома способами:
🔸 LiqPay на сайті БФ “Квітна”. Переходьте за посиланням: Тетяна Омельченко — Kvitna (https://kvitna.org/8640-tetyana-omelchenko.html) і натискайте “Допомогти”;
🔸Перераховуйте гроші на розрахунковий рахунок з призначенням “Тетяна Омельченко”: UA193052990000026005026805254.

Добавить комментарий