OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Соціальна реклама в рамках проекту «Обіцяй собі берегти себе» зявилась в медичних установах Херсонської області. Відтак, 22 районні і 8 відділень міської поліклініки розташували на стінах медичних установ плакати з українськими зірками, які закликають кожну жінку берегти своє здоров’я та вчасно звертатись до лікаря-мамолога.

«Херсонська область стала першою ластівкою у циклі нашої співпраці з обласними державними адміністраціями. Саме Херсонська область першою відгукнулась на наше звернення з проханням розмістити соціальну рекламу, яка закликає до ранньої діагностики раку молочної залози. Ще у серпні ми надіслали звернення до всіх очільників ОДА з проханням сприяти у поширенні соціальної реклами. Сьогодні перемовини тривають з представниками Хмельницької, Тернопільської ОДА також отримали відгук від Житомирської міської адміністрації», — говорить засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Нагадаємо, мета проекту «Обіцяй собі берегти себе» — допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. Як переконують фахівці галузі онкології, знизити рівень смертності від раку молочної залози можливо на 30% лише завдяки ранній діагностиці. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ.

Проект стартував ще у травні 2017 року. За цей час у проекті взяли участь: Джамала – співачка, переможниця Євробачення-2016; Марічка Падалко — ведуча телеканалу 1+1; Василіса Фролова — теле-радіоведуча; Анна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики; Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор; Марина Поплавська — актриса Дизель Шоу; Даша Малахова — телеведуча, ресторатор; Ґабріелла Массанга — телеведуча; Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Раніше, у відповідь на звернення БФ «Квітна» Київська міська адміністрація погодила розташування соціальної реклами на вулицях столиці.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Добавить комментарий