vlcsnap-2018-09-18-14h59m24s963

В Національному Інституті Раку з’явилось нове обладнання, що допоможе проводити операційне втручання в рамках лікування раку молочної залози ще ефективніше. Благодійний фонд «Квітна» та «1 Соціальна Аптека» провели спільний соціальний проект, під час якого і були зібрані кошти на лупу Eye Mag Pro F та необхідне для неї освітлення.

18 вересня 2018 року відбулося урочисте вручення обладнання. На зустрічі були присутні Григорій Колодач, директор БФ «Квітна», Олена Колесник, директор НІР, та Ольга Шкляр, регіональний менеджер м. Києва «1 Соціальної Аптеки».

«Група аптек «1 Соціальна Аптека» із задоволенням передає в користування обладнання, на яке ми зібрали кошти Інституту Раку. Нам приємно було взяти участь у проекті, ми дуже раді, що з’явилася можливість дарувати людям надію на здоров’я, на благополуччя, на майбутнє. Кампанія відбулася тільки завдяки нашим покупцям, звичайним людям, які приходили в аптеки і купували той чи інший препарат. За період проекту було зібрано більше 128 тис грн, і це все завдяки кожному з вас, дорогі покупці. Сподіваюся, що разом ми і надалі будемо проводити ось такі благодійні кампанії», — зазначила Ольга Шкляр, регіональний менеджер м. Києва «1 Соціальної Аптеки».

«Ми дуже довго йшли до цього моменту передачі, закликали всіх приєднатися до збору коштів, і на щастя нашу ініціативу підтримала «1 Соціальна Аптека», за допомогою якої сьогодні ми передаємо обладнання в головний державний медичний заклад України, що бореться з онкологічними захворюваннями, у тому числі і молочної залози», — зазначив директор Фонду «Квітна» Григорій Колодач.

Після урочистого підписання акту прийому-передачі та вручення обладнання слово взяла директор НІР Олена Колеснік:

«Я хотіла б подякувати і «1 Соціальній Аптеці», і Фонду «Квітна», які дійсно допомагають нам робити лікування пацієнтів інноваційним і щоб хірургія, зокрема молочної залози, була на тому рівні, на якому вона є в усьому світу. Ми до цього прагнемо та, на жаль, не вистачає фінансових можливостей для придбання такого інноваційного обладнання», — заявила директор НІР.

Завідуючий відділенням пухлин грудної залози і її реконструктивної хірургії НІР, професор, онкохірург Іван Іванович Смоланка подякував від імені усього колективу за таку необхідну лупу і додав: «Це вкрай необхідне обладнання для лікування жінок, які борються з раком молочної залози. На жаль, рівень захворюваності зростає, і проблема стає дедалі актуальнішою і гострішою. Лупа дає можливість виконувати тонкі хірургічні втручання. Це обладнання буде використовуватися при радикальному лікуванні жінок — воно дозволить позбутися пухлини, якісніше провести оперативне втручання, і одномоментно провести відновлення форми та об’єму органу за допомогою реконструктивно-відновлювальних операцій. Якість лікування наших пацієнтів, безумовно, зросте».

Нагадаємо, соціальний проект, що тривав з 3 травня до 31 липня 2018 року під гаслом «Не будь байдужим!», передбачав списування по 50 копійок з кожної проданої одиниці товару продукції ТМ «Ілан Фарм» для закупівлі обладнання Національному Інститутові Раку.

Дякуємо усім, хто допоміг втілити у життя цю ініціативу. Тепер операції наших професійних медиків будуть ще ефективнішими. Щороку в НІР проводиться близько тисячі операцій в рамках лікування від раку молочної залози. Саме тут проходять лікування жінки з різних точок України, з найменших та найвіддаленіших населених пунктів, саме тут вони знов знаходять надію на здорове і щасливе життя.

Головна онкологічна клініка країни потребує й іншого обладнання, необхідного для проведення операційного втручання жінкам, які лікуються від раку молочної залози. Ознайомитися з повним переліком, а також приєднатися до збору коштів можна за посиланням.

Крім того, триває проект «Медичне обладнання для НІР», до якого може приєднатися кожен в мережі «Аптек Доброго Дня».

Добавить комментарий