17197813_273676593072439_303993870_n

Соціальний ролик викликав неоднозначну реакцію в мережі.

Українська beauty-блогер Наташа Наффі спільно з Благодійним Фондом «Квітна» зняли соціальний ролик, щоб в черговий раз привернути увагу громадськості до проблеми захворюваності на рак молочної залози в Україні.

Щогодини від раку молочної залози в Україні помирає одна жінка, а майже 17 тисяч наших співгромадянок щорічно чують цей страшний діагноз.

«Ми прагнемо достукатися до кожної жінки і переконати в тому, що її здоров’я і краса залежать, перш за все, від неї. Сьогодні рак молочної залози, виявлений на першій стадії, виліковний в 95% випадків! Це не складна і не дуже витратна процедура. Жінка повинна бути уважною, піклуватися про себе, щомісяця проводити самоогляд молочної залози і раз на рік виділяти час для відвідування мамолога. Це допоможе зберегти життя», — говорить Уріель Штерн, засновник Благодійного Фонду« Квітна».

Beauty-блогер Наташа Наффі в свою чергу зазначає, що про красу не можна говорити поверхнево. «Краса  — це фізичне і моральне здоров’я душі і тіла, а зовнішня краса — це лише її складова частина», — розповідає beauty-блогер.

Творець ідеї відео Олег Томін, креативний директор агентства BART & FINK в свою чергу переконаний, що сьогодні про проблему раку грудей майже не говорять. «Це неприємна тема і жінкам не хочеться не те, що проходити раз на рік мамографію, а навіть думати про це. Тому, ми зрозуміли, що використання стандартних медіа з класичним повчальним тоном навряд чи здатне змусити жінок зробити мамографію для себе корисною звичкою. Ми хотіли звернутися до аудиторії, яка здатна нас почути і так прийшли до ідеї співпраці з популярною beauty-блогером зі 150 тисячами підписників, які  по суті є ядром нашої аудиторії. Ми розуміємо, що у багатьох глядачок кінець цього ролика викличе неоднозначні почуття, але саме так ми можемо розраховувати, що наше повідомлення буде почуте. І витратьте все-таки одну годину на рік —пройдіть мамографію», — говорить

Цікаво, що в ролику знялася реальна дівчина, яка перенесла операцію на грудях у зв’язку із захворюванням на РМЗ і проходить на даний момент складне лікування.

Соціальний ролик викликав бурхливе обговорення в мережі:

Lee Ga: «Я відразу зрозуміла, коли ще сорочка не була розчплена! мою матусю це торкнулося 3 роки тому. вона після видалення відразу поставила імплант, чому дуже рада!»

Олена Копилова «Жахливе відео, особисто мені було неприємно ось так відразу побачити, то що взагалі ніхто не повинен бачити. Неприємні емоції після перегляду».

Євгенія Ковальова «Сильне відео. Всім здоров’я і гармонії з собою. Дякуємо».

Добавить комментарий