logo_zv_devel

ZV Development – потужна українська будівельна компанія з 27-ми річним досвідом на ринку України, стала учасницею проекту «Пішла, щоб повернутись». Співробітниці компанії отримали оплачуваний вихідний, аби пройти огляд у мамолога та упевнетись у власному здоровї.

«Здоров’я людей — це найважливіший пріоритет для нас», — розповідає директор з персоналу ZV Development Анжела Савченко, — «Саме тому, ми, не роздумуючи, долучились до проекту. Ми усвідомлюємо, що нинішня зайнятість, інтегрованість працівника у робочий процес та низка інших сімейних клопотів практично не залишають часу на турботу про себе та своє здоров’я. Особливо це стосується жінок. Надання такої можливості компаніями для своїх працівників є дуже важливим кроком. Адже доведено, що саме рання діагностика здатна врятувати життя жінки у 97% випадків».

Нагадаємо, що ZV Development — це вже друга компанія, яка стала учасницею проекту «Пішла, щоб повернутись» та надала своїм працівницям оплачуваний вихідний з метою проведення скринінгових оглядів молочної залози. Метою соціального проекту «Пішла, щоб повернутись» — є зниження рівня смертності від раку молочної залози.

Добавить комментарий