у

Збулася мрія 13-річного хлопчика Юри Штрікуля, який страждає від раку крові. Днями він побував в Мадриді і зустрівся зі своїм кумиром — Кріштіану Роналду.

Юрій Штрікуль з Полтави бореться з тяжкою хворобою — гострим лейкозом. Також хлопчик не чує, і змушений спілкуватися мовою жестів. Незважаючи на все це юнак не здається і мужньо витримує лікарняні випробування, планує повернутися до гри в футбол, яка робить його дуже щасливим.

Юрію вже вдалося побувати в Києві в серпні на тренуванні улюбленого київського клубу Динамо завдяки проекту «Здійсни мрію», покликаного реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей в Україні.

Другим заповітним бажанням хлопчика було потрапити на футбольний матч на відомому європейському стадіоні і зустрітися зі своїм кумиром Кріштіану Роналду.

madrid-7madrid-8

Мрія хлопчика збулася: 11 листопад Юрію виповнилося 13 років, і він отримав грандіозний подарунок — квитки на матч Атлетіко-Реал 19 листопада в Мадриді. Все це стало можливим завдяки проекту «Здійсни мрію», ведучою програми «Профутбол» Олександра Лободі, футболістам і всім небайдужим.

madrid-16madrid-vse

В Іспанії Юру чекав великий сюрприз — знайомство з кумиром, видатним гравцем сучасності Кріштіану Роналду, а також Лукою Модричем.
img_8668

img_8665

«Три місяці збору коштів на благодійному аукціоні нашої ініціативи« Здійсни мрію », два тижні переговорів, листування, нервів і переживань … І зараз дивлюся на це фото і плачу від щастя! У нас вийшло, — написала Олександра Лобода на своїй сторінці в Facebook. — У нас вийшло здійснити мрію 13-річного Юрія, хворого на рак крові! Він полетів в Мадрид, його гостинно прийняли на базі Реала і там перед тренуваннями футболістів він зустрівся і з Кріштіану Роналду, і з Лукою Модричем! Пишу і руки тремтять … Ще два тижні тому здавалося, що це майже нереально!

dsc_90371

Тим часом, благодійний аукціон, який покликаний допомогти зібрати кошти на дороге лікування і операцію з пересадки кісткового мозку Юрі, триває. На цьому тижні свій лот запропонував Андрій Шевченко — це дизайнерська спортивна футболка з його автографом.

Добавить комментарий