лоршгр

Chicardi разом з благодійним фондом «Квітна» розпочинає спільну акцію “Щаслива та гарна”, спрямовану на підтримку жінок, що хворіють на рак молочної залози.

Компанія «Chicardi«  хоче зробити свій внесок і донести інформацію до українського суспільства, що допомагати легко і приємно не тільки через “модні” та «відомі» благодійні фонди. Допомагати необхідно і вкрай важливо тоді, коли це стосується найчастішої форми раку в Україні та в усьому світі. Та й взагалі, допомагати в гарних справах та починаннях – приємно та шляхетно.

Компанія «Chicardi« запрошує тебе і твоїх подруг взяти участь в нашій спільній акції “Щаслива та гарна”, організованій магазином подарунків для дівчат Chicardi та БФ «Квітна».

Тепер, при купівлі будь-якого планеру Ban.do за промокодом KVITNA на сайті «Chicardi«  ти автоматично отримуєш знижку 100 гривень на планер, а 20 гривень з кожного такого замовлення ми перерахуємо в благодійний фонд.

Якщо в тебе або твоїх друзів та знайомих є бажання додатково допомогти жінкам, які разом з БФ “Квітна” борються з раком молочної залози, вся інформація про хворих та єдиний рахунок є на скайті БФ «КВІТНА»

 

Добавить комментарий