Юлія Маличенко

У перших числах грудня 2016 року в Благодійний фонд «Квітна» звернулася молода дівчина із Запоріжжя — 28-річна Юлія Маліченко. Юля на собі особисто відчула, що таке почути страшний діагноз — рак молочної залози.

«У травні цього року я відчула біль у грудях, і пішла до свого гінеколога на консультацію. Мені зробили УЗД і сказали, що це мастопатія, призначили ліки. Я пройшла лікування. А пізніше виявила у себе маленьку шишечку на грудях і вирішила звернутися до мамолога. Вона мене оглянула, наполягла на тому, що потрібно зробити біопсію і дізнатися, що це за пухлина. Пухлину прокололи, але біопсію взяти не вийшло. Тому що, як я потім дізналася, треба це робити тільки під контролем УЗД. Мені призначили лікування, яке я проходила упродовж трьох місяців. Але в листопаді я помітила, що пухлина відчутно збільшилася, й одразу пішла до лікаря. Мені порадили зробити УЗД з еластографією, зробили знову біопсію, за результатами чого були виявлені ракові клітини. Зараз лікарі ставлять мені першу-другу стадію», — розповіла у грудні 2016 року Юлія Маліченко, приїхавши до Києва на лікування.

«У Запоріжжі лікарі сказали, що потрібно видаляти повністю груди, тому що у мене маленький розмір і тільки видалення може мені допомогти. Мене це, звичайно, лякає. Тому я приїхала до Києва, і, слава Богу, знайшла фонд «Квітна», за допомогою якого пройшла консультації в декількох клініках».

Благодійний фонд «Квітна» організував Юлії Маліченко декілька обстежень, проведення усіх необхідних аналізів та процедур. Наразі лікарі встановлюють остаточний коректний діагноз, щоб не нашкодити пацієнтові. 19 січня 2017 року жінка була на огляді, наступне обстеження та проведення усіх необхідних аналізів і процедур призначено на лютий 2017 року. Усі витрати, пов’язані з обстеженнями та аналізами для встановлення коректного діагнозу, покриває фонд «Квітна» завдяки вашій допомозі.

У Запоріжжі дівчина живе зі своєю 76-річною бабусею, маленьким синочком Джаспером і собакою. Батько Юлії трагічно загинув в автокатастрофі. Мама померла п’ять років тому від раку. У батька Джаспера сьогодні інша сім’я. Малюкові 20 грудня виповниться три рочки. Чарівний хлопчик любить читати, танцює і, як мама, любить подорожувати. Джаспер обожнює свою маму і мріє, що влітку вони будуть кататися на кораблику по річці. Але для того, щоб мрії хлопчика збулися, його мамі Юлі потрібно бути здоровою.

Кошти, якы необхідно зібрати на перший етап лікування — хіміотерапію — невеликі. Це 4 х 9960 гр — близько 40 тисяч гривень. Процедури почнуть проводити 11 липня. Потім знадобиться операція, на яку теж потрібні будуть гроші …

Допомогти жінці можна, перейшовши за посиланням: http://kvitna.org/help?id=1367

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЛІКАРСЬКИХ ВИПИСОК-ДОСЛІДЖЕНЬ-ДІАГНОЗІВ І ОБСТЕЖЕНЬ

Також по темі:

Добавить комментарий