9

Фотографу і цифровому художнику Карен Олсоп (Karen Alsop) захотілося в це Різдво і Новий рік подарувати хворим діткам дух справжнього зимового свята, для цього вона скористалася всіма своїми навичками і знаннями в редагуванні фотографій, і перенесла маленьких людей з проблемним здоров’ям в казкові місця. Свій проект вона назвала «The Christmas Wish Project».

Для здійснення свого задуму Олсоп відвідала Monash Children’s Hospital в Мельбурні (Австралія), де обладнала імпровізовану студію у звичайнісінькій порожній палаті. У цю кімнату, спеціально для дітей, вона запросила Санта-Клауса.

2

3

До деяких же діток, які не в змозі були покинути свої лікарняні місця, Санта і Олсоп приходили особисто.

4

5

Після того, як Олсоп і її помічники відзняли 30 кадрів, вони почали редагувати фотографії у Фотошоп, перетворюючи знімки, зроблені в палаті, в сюрреалістичні, чарівні та казкові світи, в яких діти побували разом з Санта-Клаусом. В цілому на проект було витрачено близько 15 годин.

«У той час як весь світ радісно співає, існує багато сімей, які борються щосили щоночі, вони не знають, що чекає їх у майбутньому. Мені захотілося подарувати їм подарунок, який здатний дати надію, трохи відволікти, хоча б творчо, від їх IV ліній, моніторів, кордонів лікарняної палати, а також від їх реальної ситуації, — пише Олсоп. — Моєю головною метою було відродити їх віру в те, що у кожного з них є майбутнє».

6

7

8

9

10

11

12

Добавить комментарий