26 січня в інформаційному агентстві УНІАН пройшла прес-конференція на тему «Благодійність як спосіб боротьби з онкологією». Учасниками заходу стали: Уріель Штерн, засновник БФ «Квітна», відомий телеведучий, автор кулінарних програм; Григорій Колодач, директор БФ «Квітна»; Семен Каліка, постійний партнер-благодійник Фонду, засновник компанії «Векка»; Сергій Главацький, віце-президент компанії — партнера Фонду.

Сьогодні в Україні діє єдиний тип благодійності – допомагати фінансово тим, хто вже захворів. Однак допомогти усім людям з онкологією не може жодна організація, оскільки кількість таких людей постійно зростає, а лікування дуже тривале і дороговартісне. Вихід – допомогти не захворіти.

У 2016 році в Україні з’явився Благодійний фонд, який займається боротьбою з раком молочної залози, найпоширенішою і смертельно небезпечною онкологією серед жінок.

Про основний напрям діяльності Фонду розповів його засновник, популярний телеведучий, автор кулінарних програм Уріель Штерн: «Ми підходимо до питання допомоги українкам ширше. Наша мета – популяризувати знання про те, як не захворіти, як попередити та вчасно виявити онкологію молочної залози. Ми закликаємо кожну жінку регулярно відвідувати мамолога, а кожного чоловіка – піклуватися про здоров’я своєї матері, сестри, дружини».

«У 2016 році ми реалізували декілька інформаційних програм, а також запускаємо масштабні проекти у поточному році. Запрошуємо до співпраці українські компанії, представників ЗМІ, зірок та кожну жінку. Лише разом ми зможемо знизити страшну статистику захворюваності», — зазначив директор Благодійного фонду «Квітна» Григорій Колодач.

«Те, чим займається «Квітна» — своєчасно і дуже важливо сьогодні. Я просто не зміг пройти повз цієї проблеми. Це не просто хвороба, це життя наших жінок – нашого майбутнього», — зауважив благодійник і постійний партнер Фонду, власник компанії «Векка» Семен Каліка.

Рак — не вирок, його можна і потрібно перемогти!

Добавить комментарий