18945072_10209436378855764_1580363705_n

Соціальний проект «Обіцяй собі берегти себе», створений Благодійним Фондом «Квітна», підтримала Київська міська державна адміністрація. З кожним місяцем підтримка влади стає відчутнішою.

У квітні 2017 року БФ «Квітна» звернувся до КМДА з листом на ім’я В. Кличко з проханням підтримати соціальний проект фонду, в якому українські зірки виступають із зверненням до жінок стежити за своїм здоров’ям і своєчасно звертатися до мамолога, щоб перемогти страшну хворобу — рак молочної залози. У проекті «Квітни» проти раку взяли участь Василиса Фролова, Даша Малахова, Анна Різатдінова, Габріелла Масанга, Аніта Луценко, Марічка Падалко, Іріша Блохіна. Готуються до зйомок — Джамала, Олена Кравець, Ольга Сумська.

У травні 2017 року на соціальну рекламу за участі Василіси Фролової «Обіцяй собі берегти себе» були виділені площі в Київському метрополітені для 20 метролайтів. У травні фонд повторно звернувся до мерії з проханням підтримати соціальну рекламу боротьби проти раку молочної залози. І результат перевершив наші очікування! КМДА виділила під соціальну рекламу БФ «Квітна», обличчям якої в червні місяці стала призер Олімпійських ігор Ганна Різатдінова, 20 сітілайтів,20 метролайтів , 5 бордів.

У червні 2017 році БФ «Квітна» також отримав офіційне підтвердження МОЗ України про підтримку проекту. Також ми звернулися знову з листом в КМДА з проханням продовжувати підтримку проекту. Обличчям липня стане телезірка, кращий тренер України зі схуднення Аніта Луценко.

Фонд розіслав листи з проханням підтримки соціального проекту в обласні центри  України. На сьогоднішній день готовність підтримати проект висловила влада  Дніпропетровська. Також влада Івано-Франківська погодилися розмістити плакати проекту в обласному онко-диспансері. Плакати з нашими зірками розміщені в Національному Інституті раку та в онко-центрі Київської області. БФ «Квітна» продовжує популяризувати боротьбу з раком молочної залози в Україні. Перемогти рак можливо, займаючись регулярними само-оглядами, і своєчасно звернувшись до фахівця мамолога. Чим більше жінок України будуть про це знати, тим швидше ми переможемо страшну хворобу від якої щодня вмирають жінки.

Добавить комментарий