Анна Димура

У Благодійний фонд «Квітна» звернулася 25-річна дівчина Анна Димура. Незважаючи на свій молодий вік, їй вже довелося почути страшний діагноз — рак молочної залози.

Аня живе в селі Павлівка Калинівського району Вінницької області, викладає англійську мову в сільській школі, сама виховує трирічну доньку і мріє одужати, щоб бачити, як росте її дитина, допомагати і підтримувати її на життєвому шляху. Врятувати молоду дівчину можна тут.

Свою історію Анна Димура розповідає сама:

«Так вийшло, що я єдина дитина в сім’ї. Після школи закінчила педагогічний університет за спеціальністю англійська мова. Дуже люблю дітей, і ось уже чотири роки викладаю англійську мову в сільській школі. У 2014 році народила доньку Машеньку, зараз виховую її одна. З чоловіком ми розлучилися рік тому, зараз в нашому житті він не бере участі, навіть в такий важкий момент.

У вільний час люблю вишивати бісером, в моїй колекції вже близько 30 робіт. А ще я дуже люблю кімнатні рослини, вже їх у мене зібралося більше 100.

Онкологічні захворювання, на жаль, це не новина в нашій родині. У 38 років від раку молочної залози померла моя рідна тітка, в неповних 40 від того ж діагнозу — бабуся. Також від раку стравоходу помер батько батька і його двоюрідний брат. Зважаючи на таку генетичну схильність ми весь час були на сторожі. Я регулярно проходила обстеження у лікаря, кожні три місяці. Але біда все одно підстерегла мене. У березні цього року при самообстеженні я виявила ущільнення в правій залозі. Відразу ж звернулася до лікаря. І цей день (як раз день народження дочки) приніс нам страшний діагноз — рак молочної залози 2 стадії. Відразу ж з 5 квітня ми почали лікування. На сьогодні пройдено сім курсів хіміотерапії. Попереду — ще одна хімія, операція і курс променевої терапії.

У всьому підтримує мене моя сім’я, друзі, колеги та всі небайдужі люди. Моя донька розповідає своїм лялькам, що у неї хвора матуся, тітка зробить їй укольчик і вона одужає… »

10 серпня Анні треба буде пройти восьму хіміотерапію, а на 7 вересня вже призначена операція. За попередніми прогнозами медиків, після оперативного втручання дівчина пройде 33 процедури променевої терапії.

Лікування дуже дороге, і Анні необхідна наша з вами допомога — потрібно зібрати 93 107 грн. Допомогти молодій мамі перемогти страшну хворобу можна тут.

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЛІКАРСЬКИХ ВИПИСОК-ДОСЛІДЖЕНЬ-ДІАГНОЗІВ І ОБСТЕЖЕНЬ

ФОТО

Також по темі:

Добавить комментарий