NoBraDay_logo_vis

Бренд жіночого одягу Grishko Design ініціює акцію до всесвітнього No Bra Day і запрошує українських дівчат приєднатися до збору 50 тисяч гривень для благодійного фонду «Квітна» на підтримку проекту «Обіцяй собі берегти себе!»

Ось уже кілька років поспіль, раз на рік, 13 жовтня в світі проходить No Bra Day. У цей день все більше і більше дівчат відмовляються від бюстгальтера. Мета відмови одна — привернення уваги до проблеми захворювання на рак молочної залози. Збільшення обізнаності про захворювання, самодіагностики та отримання інформації про місця обстеження здатні врятувати тисячі життів.

«Дорогі жінки, чи все ви зробили для того, щоб бути здоровою? Ніякі тонни косметики не повернуть здоров’я. А один візит до лікаря зможе зробити Вас щасливою, красивою і здоровою на все життя», — говорить Уріель Штерн, засновник Благодійного фонду «Квітна».

Спеціально до цієї дати бренд випустив лімітовану серію светрів. Светри представлені в трьох кольорах і виконані з найніжнішої ангори. В такому светрі дівчата будуть почуватися, як в обіймах коханого, і абсолютно спокійно зможуть відмовитися від білизни під ним.

IMG_6008

«Старт продажів светрів запланований на початок вересня і триватиме до 15 жовтня. За цей період ми плануємо зібрати 50 тисяч гривень для Фонду», — розповідає Карина Гришко, засновник Grishko Design.

Обличчям рекламної кампанії стала Дарина Мітченко, модель, яка перемогла онкологію. Дарина неймовірно харизматична дівчина з чарівною посмішкою, здатна власним прикладом повернути дівчатам віру в себе і мотивувати на ще більші звершення.

За ходом збору коштів можна стежити в групах на Facebook і Instagram і по #NoBra_InUa.

Збережемо здоров’я прекрасних українських дівчат і не забудемо 13 жовтня відмовитися від однієї деталі свого гардеробу 😉 Нехай і в Україні відбудеться No Bra Day!

IMG_6052

Про Grishko Design

Бренд жіночого одягу Grishko Design був створений у 2015 році дизайнером Кариною Гришко. Сьогодні бренд представлений у багатьох великих містах України і більш ніж 20 магазинів-партнерів одягають своїх клієнток в одяг Grishko Design.

Речі від Grishko Design прості, комфортні, але при цьому жіночні та сексуальні. В асортименті бренду є всі базові речі: від шовкової майки до теплого кашемірового пальто, від зручного костюма до шикарної вечірньої сукні.

Бренд підтримує дівчат у їхньому прагненні бути красивими і впевненими в собі. Але найважливіше для сучасної дівчини — це здоров’я! Саме тому бренд виступив з ініціативою проведення No Bra Day в Україні.

Про Фонд «Квітна»

«Квітна» — Благодійний фонд, мета якого — боротьба з раком молочної залози в Україні, інформаційно-просвітницька діяльність, спрямована на здоровий спосіб життя українок, профілактику і ранню діагностику захворювання, а також допомога жінкам з діагнозом РМЗ.

Здорові жінки України — пріоритетне завдання Фонду. Для цього запущено і реалізується кілька проектів, які спрямовані на навчання, профілактику, допомогу в лікуванні, підтримку і багато іншого.

Про Проект «Обіцяй собі берегти себе»

Українські зірки — за здоров’я українок! Відомі жінки нашої країни звертаються до всіх із закликом стежити за здоров’ям і берегти себе.

Мета проекту — сформувати в Україні культуру профілактики захворювань грудей, в тому числі онкологічних, і навчити жінок піклуватися про своє здоров’я. «Сходи до мамолога — збережи життя!» — основний месcедж проекту. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може переконатися у своєму здоров’ї, або виявити захворювання на ранній стадії, вилікувати і жити щасливою здоровим життям — без раку молочної залози. Рак виліковний, якщо його виявити вчасно!

Добавить комментарий