Марина Серик

Благодійний фонд «Квітна» допоміг у лікуванні 26-річній дівчині Марині Серик.

Фонд забезпечив придбання медикаментів для проведення призначених процедур на суму 10450,00 грн.

Нагадаємо, Марина звернулася до Фонду за допомогою навесні 2017 року. Дівчині провели операцію, вона пройшла «хімію» і променеву терапію.

Після останньої процедури «променів» Марина Серік написала на своїй сторінці:

«25 днів в лікарні. Не буду брехати, це було складно. Сама процедура опромінення тривала по 15 хвилин, а відновлення займало півдня. Заходиш в кімнату зі стінами, товщиною в один метр, лягаєш на лавку — завжди в одну позу, руки витягаєш вгору, повертаєш голову на бік. Дослідним шляхом було встановлено, як отримати рівно одну столову ложку сліз — повернути голову, десять хвилин поплакати, потім зачерпнути від перенісся. Найбільше я наплакала в останній день. Справді, сльози виступали від щастя, я там була в останній раз. Іноді твої груди накривають пластиною жовтуватого желе, запечатаного в харчовій плівці. Ходять чутки, що так променями прожаряться тільки потрібні місця. Всі виходять з кімнати. Підозрюю, що двері замикають. Я бачила на ній значок радіації. Ворушитися не можна. Раз в пару секунд пискляво-тріскучий звук лазера — НЕ заснеш.

Перший раз, на променевої терапії, я трохи не вскочила з місця — голова апарату немаленька, і вона настільки безшумно під’їхала справа, що я відчула себе героїнею «Чужого». Він їздить навколо мене, і якщо я шевельнусь — зрозуміє, що я жива і з’їсть. Загалом, за 5 тижнів перебування один на один в кімнаті з Чужим, я жодного разу ні кашлянула, ні чхнула. Так що там, я і не сопнула зайвий раз. Але опіки здорових тканин все одно отримала. Я не буду за ним сумувати. Я шалено чекала цього останнього дня. Я пройшла шлях до кінця, не дивлячись ні на що. Прощай лінійний прискорювач, нам, здоровим людям, більше, поруч з тобою робити нічого».

Добавить комментарий