v1

18 квітня в Києві відбудеться освітній семінар для жінок «Важливо знати: особливості жіночого здоров’я», всі кошти від якого будуть спрямовані на проект «Медичне обладнання для Національного Інституту Раку».

Мета заходу – розповісти жінкам про те, як правильно піклуватися про своє здоров’я, розвінчати популярні міфи, і головне – створити культуру турботи про своє здоров’я й профілактики, а не лікування захворювань. Ці цілі повністю співпадають з принципами діяльності Благодійного фонду «Квітна», тому ми з радістю відгукнулися на таку ініціативу #Мамаслет і взяли участь у проекті. Запрошуйте на івент всіх – мам, подруг, сестер і дочок, адже це дійсно важливо для кожної дівчини.

Розповість про важливі аспекти жіночого здоров’я лікар-гінеколог Наталія Силіна. Крім цього, всі учасниці отримають інформаційні буклети з правилами самообстеження молочної залози від БФ «Квітна».

Також на заході буде встановлено макет із зіркою соціального проекту «Пообіцяй собі берегти себе», який закликає жінок регулярно проходити обстеження молочної залози у мамолога.

Більш детально дізнатися про захід і придбати квиток можна тут.

Давайте дбати про себе вже зараз! Адже тільки коли ти здорова – хочеться жити, досягати висот і бути щасливою!

#мамаслет #mamaslet #kvitna #вменеНЕтеж #пімафуцин

Добавить комментарий