vlcsnap-2018-10-22-15h06m29s434

«Я сильна. Я переможу!» — це новий масштабний проект Благодійного фонду «Квітна» про жінок і для жінок.

Це проект про жінок, які у щоденному своєму житті і діяльності — справжні супергерої. Немає нічого неможливого для жінки, яка дуже сильно чогось хоче. Ми знаємо, що бувають життєві ситуації, коли складно, коли самотньо, коли є сумніви і страх. «Квітна» нагадує тобі — ти сильна, і ти переможеш! Переможеш всі труднощі і негаразди, які зустрічаються на життєвому шляху.

Обличчями проекту стали дівчата, які пройшли складний етап життя — діагноз рак молочної залози. Жінки, які борються з хворобою — справжні Супергерої. Приклад сили волі, любові до життя і впевненості. У кожної з цих жінок — своя історія і своя місія. Вони надихають і власним прикладом показують, чому важливо щорічно відвідувати мамолога та берегти своє здоров’я. Це наші Супергерої:

collage-1_preview

Юлія Маліченко — молода самотня мама, сирота, яка обрала життя і перемогла рак молочної залози.

collage-21_preview

Наталія Золотопер — талановита скрипалька, красива жінка, мама, героїня, яка пройшла лікування від раку молочної залози.

collage-3_preview

Марина Сєрик — молода, активна, життєрадісна дівчина, яка пройшла всі етапи лікування від раку молочної залози в 24 роки.

«Іноді життя підносить нам дуже складні випробування, і здається, що виходу немає. Своїм грайливим образом я намагаюся донести, що найголовніше — це оптимізм, віра в себе, гарний настрій, потрібно насолоджуватися кожною миттю життя. Цей етап, напевно, даний для того, щоб кожна з нас відчула себе сильнішою», — Наталя Золотопер.

«Я в образі супервумен — жінки, яка все може, все перемагає, допомагає іншим і бореться за краще і світле в цьому світі. Півтора роки я вела боротьбу з раком молочної залози. Я перемогла! Всім людям, які знаходяться на такому складному етапі я хочу побажати натхнення, віри, сил, і обов’язково перемогти хворобу — ви справжні герої. Свою силу в повній мірі я усвідомила в найскладніший етап життя. Я бажаю кожному з вас, щоб ви відчували свою силу, усвідомлювали її, і насолоджувалися нею повною мірою»,Марина Сєрик.

«Моє лікування від раку молочної залози тривало близько півтора року. І я впоралася з цим. Я знаю, що на цьому етапі зараз знаходиться дуже багато людей, і я хочу звернутися до ВАС — побажати вам мужності, віри в себе, терпіння. Потрібно дуже велике внутрішнє бажання, щоб це все пройти. Я знаю і вірю, що ви переможете. Так само, як перемогла я», — Юлія Маліченко.

Це проект не про хворобу, а про супер силу кожної жінки.

Підтримай нашу ініціативу і кожну жінку, яка потребує підтримки — поділися матеріалом на своїй сторінці.

Добавить комментарий