SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_SKICHKO-2

Відомий український телеведучий Олександр Скічко взяв участь у соціальному проекті «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі».

Мова йде про візит до мамолога. Це обстеження, яке необхідно проводити лише один раз на рік, і яке може врятувати життя жінок від найбільш поширеного типу онкології — раку молочної залози.

«Здоров’я — це найцінніше, що є в житті кожної людини. У наш час, на жаль, ми забуваємо про таке важливе поняття, як профілактика, хоча саме воно може врятувати життя. Візьміть Вашу дружину, кохану жінку, сестру, маму — і відведіть до мамолога. Шановні чоловіки, рання діагностика дозволяє врятувати життя. Бережіть своє здоров’я», — звернувся Олександр Скічко.

Чоловіки не можуть стояти осторонь, коли мова йде про здоров’я близьких жінок.

Жінки так багато віддають — турботи, уваги, часу, і ставлять на перший план сім’ю, чоловіка, дітей, іноді забуваючи або відкладаючи на потім турботу про себе. Прийшов час це змінити. Ми не можемо дозволити українкам помирати через несвоєчасну діагностику.

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_SKICHKO-2

Приєднуйся до проекту і ти! Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі. Поділися цією статтею в соціальних мережах з хештегом #promise2care — і нехай ще більше людей дізнається, як попередити це захворювання.

Мета проекту — сформувати в Україні культуру профілактики онкологічних захворювань грудей і відповідальності за своє здоров’я. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може бути впевнена, що вона здорова. Якщо ж захворювання виявили на ранній стадії, то в 96% випадків можна вилікуватися і жити щасливим здоровим життям — без раку молочної залози.

Добавить комментарий