photo_2019-09-10_11-56-22

Відомий пластичний хірург Павло Денищук приєднався до ініціативи БФ «Квітна», розпочавши благодійну кампанію по збору коштів на придбання хірургічного обладнання для НІР.   

В рамках кампанії, Павло Андрійович презентував авторську книгу «Жіночі груди: пристрасть та біль» й незабаром проведе пластичну операцію, зібрані кошти з яких будуть спрямовані на придбання хірургічного обладнання для головного онкологічного інституту України.

Коли Павло Денищук був студентом в його родині трапилось горе – від раку молочних залоз померла його мама. Біль від втрати рідної людини надихнула лікаря на написання книги «Жіночі груди: пристрасть та біль».

zhinochi-grudi-pristrast-ta-bil

«Жіночі груди: пристрасть та біль» – це збірка статей та розповідей про символ жіночої краси – груди, про які необхідно дбати, аби зберегти їх красу, привабливість і здоров’я.

Окрім Павла Андрійовича, над книгою працювали популярні українські письменники, лікарі, психологи, сексологи, дієтологи, астрологи тощо.

Презентація книги «Жіночі груди: пристрасть та біль» відбудеться 21 вересня 2019 року в Музеї Історії Києва. Купити книгу, кошти від продажу якої підуть на придбання хірургічного обладнання для НІР, можна на сайті видавництва САМІТ-КНИГА.

Також відомий хірург на своєму YouTube-каналі оголосив конкурс на проведення будь-якої пластичної операції зі знижкою 50%. Кошти за операцію будуть спрямовані до БФ «Квітна» на придбання хірургічного обладнання для відділення пухлин грудної залози НІР.

Взяти участь у розіграші операції можна на каналі YouTube Павла Денищука, написавши коментар під його відео до 18 жовтня 2019 року.

Мета вказаних благодійних заходів – підвищити рівень обізнаності жінок щодо профілактики раку молочних залоз, привити українкам культуру регулярного обстеження грудей й тим самим врятувати життя мільйонам мам, сестер, дружин та дочок.

Долучитися до Національного проекту «Медичне обладнання для НІР» й допомогти одразу багатьом жінкам, які проходять лікування онкології грудей в Національному Інституті Раку, можна всього в кілька кліків на сайті Благодійного Фонду «Квітна» натиснувши «Допомогти».

Добавить комментарий