photo_2019-10-01_14-28-03

Жовтень — місяць профілактики і боротьби з раком молочної залози. Четвертий рік поспіль український бренд домашнього одягу Sleeper підтримує світову ініціативу. У цьому році 20% коштів від продажу обраних речей в рожевому кольорі будуть перераховані в український благодійний фонд з боротьби з раком молочної залози «Квітна». Також, бренд представить відео з правилами самообстеження молочних залоз.

«Статистика говорить, що ймовірність вилікувати хворобу зростає якщо діагноз був встановлений на ранній стадії, — каже співзасновниця бренду Ася Варец, — крім планових відвідувань мамолога лікарі часто рекомендують проводити самообстеження в домашніх умовах, про те як це робити ми вирішили розповісти у відеоролику». «Завдяки рекомендаціям лікарів-онкологів, які співпрацюють з фондом «Квітна» ми візуалізували методику самообстеження і дуже сподіваємося на те, що вона буде корисна всім жінкам які усвідомлюють, що справжня любов до себе це в першу чергу уважність і чуйність до власного тіла і здоров’я. Хоча б тому, що наше тіло це і є ми «, — продовжує колега Асі, Катя Зубарєва.

1

Рак молочної залози — одне з найпоширеніших онкологічних захворювань в світі і займає друге місце після раку легень. Щорічно понад мільйон жінок по всьому світу хворіють на рак молочної залози і не менше півмільйона помирають. За даними Всесвітньої Організації Здоров’я, в 2018 році рак молочної залози діагностовано у більш ніж двох мільйонів.

Цього року Sleeper співпрацює з українським благодійним фондом «Квітна», який надає адресну допомогу жінкам з раком молочної залози, а також веде постійну активну інформаційну та освітню діяльність у цій сфері. У фонді переконані, що рання діагностика і правильна профілактика здатні запобігти або знизити ризик ракових захворювань.

«Важливо відзначити, що самообстеження не замінює обстеження у мамолога, — каже співзасновник благодійного фонду «Квітна» Ривка Штерн, — кожна дівчина з 18 років один раз на рік повинна проводити УЗД молочної залози, а з 45 років — мамографію. Мамологічне обстеження краще проводити з 6 по 12 день циклу, в цей період воно найбільш інформативне. »

Продажі стартують на сайті бренду 1 жовтня 2019 року.

Бренд домашнього одягу SLEEPER був заснований у 2014 році Катею Зубарєвою і Асею Варец, екс-редакторами провідних модних журналів. У лютому 2019 року засновниці увійшли в європейський список Forbes ’30 Under 30. Ідея walking sleepwear — базового домашнього одягу як повсякденного — була оцінена легендарним головним редактором Vogue Italia Франкою Соццані за версією якої SLEEPER cтав брендом місяці, через пару тижнів після відкриття.

У числі шанувальників бренду Леандро Медін, Єва Чен, Емілі Вайс, Емілі Ратайковскі, Бізі Філіппс, Дакота Феннінг, Брі Ларсон, Аврора Джеймс, Софі Аморусо, Пандора Сайкс, Лена Данем і інші. Вироби марки продаються в Net-a-Porter, Shopbop, Moda Operandi, Saks Fifth Avenue, Goop, Galeries Lafayette і багатьох інших магазинах по всьому світу.

2

 

Добавить комментарий