Logo_Sleeper%20(1)

Бренд домашнього одягу SLEEPER був заснований у 2014 році Катею Зубарєвою і Асею Варец, екс-редакторами провідних модних журналів, стартовий капітал яких складався з 2000 доларів. У лютому 2019 року засновниці увійшли в європейський список Forbes’ 30 Under 30.

Sleeper — бренд якісного багатофункціонального одягу, який однаково гарний як для дому, так і для вулиці, був створений у 2014 році двома редакторками глянцю — Катериною Зубарєва і Асею Варец.

У різдвяну ніч одній із засновниць бренду наснилося, ніби вона стоїть посеред фабрики піжам. І вже наступної зими Sleeper представив Зимову колекцію FW14-15. Через 4 тижні головна редакторка журналу Vogue Italia тих років, Франка Соццані (Franca Sozzani), назвала Sleeper брендом місяця. За іронією долі бренду був всього місяць.

У лютому 2019 року засновниці бренду увійшли в європейський список Forbes’ 30 Under 30.

Місія Sleeper — створювати культуру любові та турботи про себе в повсякденному житті. Ми віримо в те, що кожен день збільшуємо кількість людей, які свідомо й активно люблять і піклуються про себе. Для їх зручності ми створюємо крос функціональні речі, які радують і дозволяють сфокусуватися на тому, що дійсно важливо.

Sleeper забезпечує роботу Київського ательє. Це більше ніж фабрика, оскільки команда виробництва є повноцінною частиною всієї родини Sleeper. Наша команда складається з жінок і чоловіків різного віку. У когось стаж роботи 30 років, хтось прийшов інтерном після інституту. Найближчим часом бренд планує відкрити практику інтернатури на постійній основі.

Кожна річ створюється майстрами вручну з мінімальним використанням обладнання, що дозволяє скоротити викиди вуглецю.

Сьогодні бренд доступний в США, Великобританії, Франції, Австралії, Італії, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Японії, Кореї, Норвегії, Данії, ОАЕ, Україна. Речі Sleeper можна придбати в Galeries Lafayette Champs-Élysées, Net-a-Porter, Shopbop, Moda Operandi, Saks Fifth Avenue, Goop і багатьох інших магазинах по всьому світу.

У числі шанувальників бренду Єва Чен, Кеті Перрі, Брі Ларсон, Емма Робертс, Кортні Кардашіан, Аврора Джеймс, Келлі Лінч, Бізі Філіппс, Хлое Грейс Морец, Зої Дойтч, Дакота і Ель Феннінг, Крістен Белл, Лена Данем і багато інших.

Добавить комментарий