Screenshot_4

Наближаються новорічні та різдвяні свята, багато компаній вже замовляють корпоративні подарунки до свята для своїх партнерів і працівників. Ми пропонуємо вам долучитися до всесвітнього руху alternative giving – благодійність замість сувенірів: компанії можуть відмовитися від сувенірного бюджету і перерахувати гроші на благодійність. Така тенденція дуже популярна у світі, і все більше українських організацій долучаються до такого руху «ДАРУЮ».

Ми вдячні друзям і партнерам фонду «Квітна», які вже декілька років поспіль створюють новорічне диво для тих, хто цього найбільше потребує.

А також запрошуємо і Вас зробити новорічну добру справу.

Якщо ви не готові позбавити партнерів чи працівників сувеніра, просто додайте до цього подарунку ще більше сенсу – ви можете придбати креативний подарунок за посиланням, а гроші від продажу будуть направлені у Благодійний Фонд.

Також однією із можливостей приєднатися до благодійності та трендом сучасності є заміна корпоративів на благодійну активність.

Кожна компанія самостійно визначає суму пожертвування і може перенаправити «сувенірний» бюджет на одну з благодійних програм Фонду як повністю, так і частково.

Таким, чином відбувається ефект «win-win» — партнери та їхні клієнти щасливі, отримуючи оригінальні та осмислені подарунки, а Благодійний фонд отримує можливість ефективно реалізувати свою соціальну місію.

Ви можете зробити благодійну допомогу на сайті Фонду, через Easypay, або будь-яким зручним для вас способом на реквізити Фонду:

БО «БФ «Квітна»,
р/р UA323802690000026002056215903,
МФО 380269 в Столичній філії ПАТ КБ «Приватбанк»,
ЄДРПОУ 40395596

Добавить комментарий