День Святого Валентина

Обираючи подарунок на День Святого Валентина або будь-яке інше свято, потрібно розуміти чого найбільше в цей момент потребує кохана людина: яскравих емоцій чи навпаки перепочинку від шквалу подій, нових відкриттів та подорожей чи підвищення своїх вмінь та навиків, а, можливо, він/вона давно мріє про годинник чи сережки.

 

Відпочинок у подарунок

Якщо ваш чоловік/дружина «горить» на роботі, то кращого подарунку ніж SPA-програма з розслаблюючим масажем годі й шукати.

Інтелектуальний подарунок

Людина, яка активно займається саморозвитком, буде в захваті від додаткової прокачки мозку. Тож подарунок у вигляді сертифікату з навчальними курсами їй точно сподобається.

Захоплення в подарунок

Захоплення у подарунок

Аби вгадати з подарунком, враховуйте вподобання та хобі людини. Наприклад, якщо ваша дружина любить готувати, то її приємно вразить кулінарний майстер-клас відомого шеф-кухаря.

Романтичний подарунок

Завжди актуальними є романтичні подарунки: прогулянка на повітряній кулі, кулон із серцем, мандрівка наймальовничішими куточками міста.

Практичний подарунок

Іноді кохана людина чекає на практичний подарунок, наприклад парфуми чи повербанк, і неодноразово натякає на це, розповідаючи або розпитуючи про бажану речі. У такому випадку не варто вигадувати велосипед, купіть їй необхідну річ.

_name - Сделано с помощью PosterMyWall (59)

Благодійність у подарунок

Все людей сьогодні просять не дарувати їм подарунків, а натомість допомогти врятувати чиєсь життя, перерахувавши гроші в благодійний фонд або адресно хворій людині.

Турбота в подарунок

Записати рідну людину на профілактичне обстеження до лікаря або придбати пакет медичних послуг – це завжди актуальний, корисний, романтичний і практичний спосіб привітати людину, а також подбати про її здоров’я.

Та головне, даруйте своїм коханим увагу та будьте поруч.

Добавить комментарий