НІР 1

У відділення пухлин грудної залози Національного інституту раку було придбано паровий стерилізатор для мікрохірургічних інструментів та налобний освітлювач з аксесуарами на загальну суму  212 967, 50 грн. 

Обладнання вкрай необхідне для здійснення оперативного втручання пацієнтам з раком молочної залози. Щороку в операційних цього відділення здійснюється понад 2000 операцій, які рятують життя жінок.

НІР 5

Допомога у придбанні обладнання для Національного інституту раку стала можливою завдяки співпраці Благодійного фонду «Квітна» та Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!». У відповідь на звернення  «Квітни» фонд ПриватБанку  не лише виділив необхідні кошти, а й посприяв із закупівлею необхідного обладнання та інструментів.  Це перший етап взаємодії благодійних фондів.  Наступним кроком планується закупівля мікрохірургічних інструментів, яке дозволить максимально ефективно проводити хірургічні операції, а також здійснювати необхідні кроки, щоб не лише врятувати життя жінкам з діагнозом рак молочної залози, а й забезпечити якісне життя після оперативного втручання. 

НІР4

Засновник Благодійного фонду «Квітна» Уріель Штерн зазначив, що допомога головній онкологічній установі України є пріоритетним завданням фонду, особливо у часі пандемії, адже онкохворі пацієнти потребують стабільної і професійної допомоги. 

НІР 2

Нагадаємо, що проект БФ «Квітна» допомоги Національному інститутові раку стартував у 2017 році. За цей час до допомоги інститутові долучилось понад 250 тисяч українців, які зібрали 130 тисяч гривень на налобний освітлювач Eye Mag Pro F та  55 тисяч грн на хірургічні інструменти

 

Добавить комментарий