20571_logo_mono

До числа благодійників, які надсилають постійну і регулярну підтримку благодійному фонду “Квітна” для подолання високої смертності від раку молочної залози в Україні долучився “Монофонд” із проектом #ГривняВдень.

Ще декілька років тому я з усіх можливих інформаційних майданчиків говорив про те, що ситуація в країні кардинально змінюватиметься тоді, коли до вирішення глобальних проблем долучатимуться українці, які будуть жертвувати на вирішення проблем не тисячі, бо ситуація критична, а будуть донейтити стабільно, щомісяця нехай символічні 10, 100 гривень. Але саме ці символічні кошти, будуть свідчити, що люди переламали звичну їм модель мислення і побороли стереотипи. Саме тому крок Монофонду, для нас є знаковим і дуже важливим”, — говорить Уріель Штерн, засновник БФ “Квітна”.

Нагадаємо, що сьогодні у БФ “Квітна”, працюють різнопланові проекти, що мають на меті вплинути на рівень смертності від раку молочної залози, а саме:

  1. «День М» — один день, вартий життя. Відклади манікюр, спортзал, прання або навіть побачення всього один раз на рік заради свого здоров’я і життя.
  2. «Вони хочуть бути разом» — серія мультиплікаційних фільмів і банерів із закликом регулярного обстеження у лікаря.
  3. «Обіцяй собі берегти себе» — 15 відомих українок звернулися до жінок із закликом регулярно обстежуватися у мамолога та берегти своє здоров’я.
  4. «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі» — відомі та впливові чоловіки піклуються про своїх близьких жінок і закликають це робити інших.
  5. «Пішла, щоб повернутися» — це практична реалізація наших інформаційних проектів. Керівники компаній дають додатковий вихідний співробітницям для проходження обстеження у мамолога.
  6. «Хірургічне обладнання для НІР» — збір коштів для придбання необхідного обладнання для Національного інституту раку.

Профілактичні заходи, проекти зі зміни поведінки українок, адресна допомога хворим та фінансування обладнання в головній онкологічний установі країни дозволяють максимально ефективно впливати на ситуацію, змінюючи її на краще. До проектів фонду може долучитися кожен бажаючий, обираючи напрям, який максимально йому відгукується.

Добавить комментарий