name -    PosterMyWall (86)

Благодійний фонд “Квітна” традиційно долучився до Всесвітнього Дня боротьби з раком молочної залози, який відзначається 15 жовтня.

“Всесвітній день обізнаності про рак молочної залози має починатися зі слів вдячності лікарям-мамологам, адже за кожним етапом одужання хворої людини стоїть велика праця медиків”, — вважає громадський діяч та засновник БФ “Квітна” Уріель Штерн. — “Ці люди справжні герої, які навіть зараз, під час світової пандемії COVID-19, продовжують рятувати мільйони життів, ризикуючи своїми”.

У 2019 році Благодійний фонд «Квітна» започаткував традицію проводити Всеукраїнський вечір вшанування мамологів, аби подякувати всім спеціалістам в області лікування грудей за титанічну роботу та самовіддачу.

Через карантинні заходи цьогоріч святковий захід провести не можна, тому слова вдячності та пошани ми висловлюємо в онлайн форматі.

“В Україні чудові лікарі-мамологи. Вони розумні, кваліфіковані й прогресивні. І я дуже хочу, аби вони залишалися працювати тут, а не мігрували. Хочу, аби наші медики відчували повагу суспільства та держави, а їхня праця оцінювалася належним чином. Саме тому ми й започаткували День вшанування мамологів”, — розповідає Уріель Штерн. — “Сподіваюся, що наступного року цю подію ми проведемо оффлайн, і зовсім скоро свято стане масштабним та відзначатиметься по всій країні”.

Нагадаємо, що 39 українкам щодня діагностують рак грудей — це близько 15 000 нових хворих на рік. За життя кожної з них борються онкологи-мамологи.

Добавить комментарий