photo_2020-10-15_14-56-30

Жовтень — «рожевий» місяць у всьому світі, і кожен сучасний бренд, який поважає себе, обов’язково підтримує всесвітню ініціативу з обізнаності та боротьби з раком молочної залози. Але також є бренди, які проявляють свою соціальну відповідальність не тільки упродовж місяця, а на постійній основі. І говоримо ми зараз про Revitalash Cosmetics.

Легендарний бренд з догляду за віями, бровами і волоссям у цьому році традиційно став рожевим і приєднався до благодійної діяльності фонду «Квітна».

Максимально докладно про концепцію «eternally pink» бренду Revitalash Cosmetics і про те, як представникам в Україні вдалося отримати філантропний грант всього через рік роботи в країні, ми поговорили з CEO & Founder компанії-дистриб’ютора «Starlit Group» Тетяною Таран.

Тетяна, розкажіть, будь ласка, про бренд Revitalash. У чому його унікальність?

Revitalash — бренд, створений доктором-офтальмологом Майклом Брінкенгоффом в найскладніший період життя — під час боротьби з раком молочної залози у його дружини Гейл. Все почалося з єдиного засобу, який був направлений на відновлення росту вій під час хіміотерапії. Це був перший продукт в «RevitaLash Cosmetics» і довгий час він був єдиним. Неймовірний успіх сироватки підштовхнув доктора Брінкенгоффа до створення цілої лінійки продуктів для росту вій, брів і волосся. Зараз в лінійці вже 7 унікальних розробок.

Як говорить сам Майкл: «Ми іноді не можемо розділити той біль, який відчуває людина під час хвороби і лікування, але ми можемо полегшити цей стан. Не тільки розділяючи емоції, але і змінюючи в кращу сторону сприйняття себе. Звичайно, жінка змінюється в цей період. І крім фізичного болю, присутній ще душевний, емоційний, адже жінки завжди дуже зворушливо ставляться до того, як вони виглядають». Саме це стало причиною для Майкла створити такий засіб для своєї коханої дружини, який допоміг їй виглядати краще.

Дуже важливо, що в складі продуктів RevitaLash немає гормонів. Звичайно, це величезна перевага в плані безпеки використання та результатів. Біопептиди — це ті активні компоненти, які стимулюють ріст волосся, а також у складі сироваток присутні інгредієнти, які по всій довжині зростання зміцнюють вії. Такий самий продукт існує і для брів. Хочу також відзначити, що продукція бренду — cruelty free, а значить не випробовується на тваринах.

З 2007 року в світі було продано 8,5 мільйонів сироваток для росту вій. А це 2,5 мільярди відновлених красивих війок. Кожні 33 секунди в світі продається одна сироватка RevitaLash, і від кожного продажу йде внесок у благодійний фонд з боротьби з раком молочної залози.

Як давно Revitalash представлений в Україні?

Ми почали свою роботу в серпні минулого року, тобто на ринку Revitalash Cosmetics представлений трохи більше 12 місяців. Але за цей час бренд однозначно полюбився і отримав визнання українських жінок.

В Україні Revitalash Cosmetics поширюється в професійному середовищі — це в основному салони краси, клініки естетичної медицини, щоб жінок завжди міг проконсультувати професіонал, який підбере продукт і підкаже, як, коли і в якій кількості його наносити. Звичайно, є і онлайн-платформа для покупки (Instagram, Facebook, сайт). В такому випадку кожного покупця обов’язково консультує фахівець, а також ми спеціально зробили переклад всіх відео з детальними рекомендаціями щодо застосування кожного препарату Revitalash Cosmetics.

Banner

Окрім якості бренд Revitalash Cosmetics відомий численними некомерційними ініціативами, спрямованими на боротьбу з раком молочної залози. Розкажіть про них.

Revitalash Cosmetics дуже активно і масштабно підтримує програму eternally pink. Це означає, що кампанії з поінформованості про РМЗ проводяться не тільки в жовтні, а й протягом усього року. І для бренду це не маркетингова програма, це його глобальна місія, основа, філософія і головна мета.

Щодня від продажу кожної одиниці товару Revitalash йде відрахування в філантропний фонд бренду, який надає свою допомогу по всьому світу. Очолює фонд дочка Майкла і Гейл Брінкенгофф Дарієл Сідні в пам’ять про свою маму, якої не стало чотири роки тому після семи років боротьби з РМЗ.

Щороку в жовтні бренд проводить активність, вибираючи одну країну світу, де представлені його продукти, і відправляє певну суму на проведення кампаній з обізнаності щодо раку молочної залози.

Рисунок5

Розкажіть, будь ласка, докладніше про соціальні ініціативи в світі.

Не дивлячись на принцип eternally pink, жовтень в темі жіночого здоров’я — особливий місяць і, звичайно, Revitalash Cosmetics не стоїть осторонь.

Жовтневі активності підтримуються у всьому світі. І в різних країнах щорічно проходять благодійні вечірки, під час яких також відбувається збір коштів на благодійність. І доктор Бі, і його дочка часто відвідують ці заходи.

В цьому році ми опинилися в ситуації ізоляції, тому, звичайно, провести захід неможливо, але ми перенесли всі наші активності в онлайн. І, впевнені, що на якості освітньої роботи це не позначиться.

Рисунок1 Рисунок2

Як так сталося, що після всього одного року роботи в Україні, Revitalash обирає саме нашу країну для допомоги в боротьбі з раком грудей?

Думаю, це пов’язано з кількома факторами.

По-перше, ми показали дуже хороші результати роботи. Головний офіс дивиться на роботу кожного дистриб’ютора, а на сьогодні нас 67 дистриб’юторів в 90 країнах світу. Для нас це визнання, привід для гордості. Це як «відмінно» на іспиті.

Жінки в Україні завжди доглядають за собою і більше інвестують в себе. Тому затребуваність в продукті передбачалася, але ми не думали, що настільки велика. Такий ажіотаж, я вважаю, пов’язаний саме з якістю продукту, його результативністю, яку покупці бачать на собі. Любов, з якою ми це робимо. А також дуже багато часу і сил вкладаємо в навчання фахівців, косметологів.

Друге — в Україні проблема РМЗ дуже актуальна. У нашій країні, на жаль, досить високий рівень смертності через пізнє звернення до лікаря.

Всього за рік представництва в Україні нас вже обрали як реципієнта філантропної допомоги, і більше того — збільшили суму допомоги. Зазвичай це п’ять тисяч доларів, але в цьому році Україна отримає сім тисяч доларів. Також ми, як український офіс, не можемо стояти осторонь і теж відправимо три тисячі доларів у благодійний фонд «Квітна».

Але і на цьому наші жовтневі активності не закінчуються. Ми створили промокод #pink2020, при використанні якого кошти від покупки будуть спрямовані в благодійний фонд.

У жовтні по всьому світу змінюється упаковка продуктів Revitalash — вони одягаються в красиві рожеві рукава. А на місці продажів ми зробимо інформаційні стенди, де розповідається про «рожеву» місію і важливість регулярного відвідування мамолога. А також у кожній упаковці з продуктом буде інформаційний флаєр з правилами самообстеження молочної залози, яке потрібно проводити щомісяця. У рожевий колір ми перефарбували сайт і додаємо максимум корисного контенту в соціальні мережі.

Чому для співпраці і реалізації соціальної кампанії ви обрали саме фонд «Квітна»?

Коли головний офіс запросив інформацію про фонд, якому ми будемо допомагати, щоб затвердити нас в якості реципієнта філантропной допомоги, ми почали вивчати інформацію. І, звичайно, почали з Google. І на всі запити нам видавало ініціативи «Квітна».

Ми зрозуміли, що це найбільший і активний фонд в Україні, що займається цією проблемою. Тоді ми ще не знали, що єдиний. І, звичайно, дуже важливо, що «Квітна» займається просвітницькою, освітньою діяльністю. Адже саме в цьому полягає успіх у боротьбі з хворобою.

Що б ви хотіли побажати українкам або, можливо, звернутися до них з якимось меседжем?

Дуже хочу побажати — не забувати про себе, не втрачати себе в круговерті турбот про дітей, чоловіка, домашніх справах, бізнес-цілях. Ваше здоров’я — це Ви, це найцінніше, що у Вас є. Адже не дарма на борту літака просять завжди надягати кисневу маску спочатку собі, а тільки потім дитині.

Будьте сміливими, дивіться викликам в очі і не опускайте руки. Ніколи.

Профілактика — це порятунок. Раз на півроку сходити на діагностику — має бути так само природно, як і вранці чистити зуби.

Світ рухається вперед і, я впевнена, колись ми зможемо повністю перемогти рак.

Добавить комментарий