IMG_8096

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози торгово-розважальний центр «Гулівер» засяяв соціальним проектом «День М» благодійного фонду «Квітна». Зображення кампанії з профілактики і своєчасної діагностики раку молочної залози транслюватиметься 19 та 20 жовтня 2020 року на найбільшому фасаді ТРЦ, площею 17 тис квадратних метрів.

Соціальна ініціатива підсвічувати архітектурні пам’ятки та будівлі у знак боротьби з раком молочної залози проходить більш ніж у 70 країнах світу. Наприклад, рожевим підсвічували Ейфелеву вежу у Парижі, Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку, Білий дім у Вашингтоні, Оперний театр у Сіднеї, Пішохідний міст у Києві. Цьогоріч в Україні рожевим засяяв  столичний ТРЦ «Гулівер».

Віжуал кампанії «День М» займає найбільший фасад ТРЦ площею 17 000 кв. м. й у вечірню пору видимий із будь-якої точки в центрі міста та його найближчих районів.

«День М» — день, коли жінка має відкласти всі буденні справи — дедлайни, манікюр, тренування — й обстежитися у мамолога. Бо немає такої справи, яка була б важливіша за цю. Адже, за статистикою, кожна восьма жінка на планеті упродовж життя захворює на рак молочної залози. Та у випадку ранньої діагностики й вчасного лікування онкологія грудей виліковна у 95%. Тому так важливо раз на рік влаштовувати собі День для Мамолога.

IMG_8096

Добавить комментарий